CATEGORIES
10.3.2019

UUDENLAINEN MYSLI – RYPSIKAURAKEKSINTÖ

Food

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / MYLLYN PARAS
Olen aina ollut henkeen ja vereen kaurafani, mitä tulee aamupalaan. Olen aloittanut aamuni mm. kaurapuurolla 12-vuotiaasta saakka ja sillä linjalla tullaan vetämään varmasti kiikkustuoliin saakka. Kaura on siis todella tärkeä osa jokapäiväistä ruokavaliotani ja uskon sen olevan yksi tärkeä elementti hyvinvointiani ja varsinkin vatsani hyvinvointia sekä toimivuutta. Ja vaikka aloitankin päiväni usein juuri kaurapuurolla, niin päivääni mahtuu myös paljon muitakin kauratuotteita kuten mysli ja granola, joita suosin erityisesti aina välipalojen valmistamisessa. Kira + kaura vaan toimii.

Näistä kaikista syistä lähdin erittäin mielelläni testaamaan ihan uutta kaurakeksintöä, nimittäin Myllyn Paras OATGOODS -rypsikaurakeksintöä ja siitä tehtyjä mahtavia rypsikauratuotteita! OATGOODS tuotevalikoimaan kuuluu mm. annoskaurapuurot (lue Julia Toivolan puuropostaus tästä), tuorepuurot, lettujauhoseos, granolat sekä myslit, joihin jaan erilaisia käyttövinkkejä tässä postauksessa.
OATGOODS on siis ihan kokonaan uusi ruoka-aine, jossa yhdistyy kaksi loistavaa ja terveellistä raaka-ainetta, täysjyväkaura sekä rypsisöljy. Näistä kahdesta raaka-aineesta saadaan paahtamalla luonnollinen sekä monikäyttöinen rouhe, rypsikaura, joka sisältää runsaasti kuituja, vitamiineja, kivennäisaineita, tärkeitä omega 3- ja omega 6-rasvahappoja sekä toimii myös proteiinin lähteenä. OATGOODS soveltuu myös loistavasti kasvissyöjille sekä vegaaneille, sillä siinä ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

OATGOODS RYPSIKAURAKEKSINTÖ

Täysjyväkaurasta ja rypsiöljystä paahtamalla valmistettu rouhe

Täynnä terveellistä energiaa

Sisältää hiilihydraatteja ja proteiinia

Sisältää omega-6 ja omega-3 –rasvahappoja

Kuiturikas

Monikäyttöinen

Kasvipohjainen innovaatio

Sopii vegaaneille

GMO-vapaa
Rypsikauran ansioista saan siis automaattisesti hyvän lisän energiansaantiini päivän aikana, joka tukee jaksamistani sekä hyvinvointiani. Meillä on ollut nyt toimistolla nuo OATGOODS annospuuropussit kovassa käytössä, mutta kotona olen keskittynyt testailemaan erityisesti OATGOODS mysliä!

Mysliä saa kahdessa eri maussa suklaa-appelsiini sekä vadelma-mustaherukka, joka sisältää ainoastaan luantaisesti sokereita. Tästä johtuen käytän itse vadelma-mustaherukka mysliä ensimmäkseen sellaisenaan arkikäytössä ja tuota suklaa-appelsiini makua herkutteluun. Tykkään esimerkiksi itse tehdä paljon omaa granolaa sekä myslipatukoita, joihon tämä tuote sopii todella hyvin! Testasinkin Myllyn Paras omaa myslipatukkareseptiä, jossa hyödynsin omatekoisen myslin sijaan suoraan OATGOODS suklaa-appelsiini mysliä ja tuloksena oli suklaa-appelsiini myslipatukat. Lisäsin näihin vielä vähän sulatettua tummaa suklaata päälle! Myslistä on kyllä moneksi.

OATGOODS MYSLI KÄYTTÖTAPOJA

Lisää sellaisenaan jugurtin tai smoothie-kulhojen päälle

Lisää aamupuuron päälle tuomaan purutuntumaa

Lisää suoraan blenderiin smoothien sekaan tuomaan rakennetta, lisäkuituja sekä hyviä rasvahappoja

Valmista omia herkullisia myslipatukoita

Valmista omatekoista granolaa (paahda mysliä hunajan/siirapin sekä vaikka pähkinöiden kera uunissa pellillä)

VOITA VUODEN MYSLIT KOTIIN

@kira_kosonen instagramissa on nyt arvonta, jossa voit voittaa vuoden OATGOODS myslit kotiin! Käy vaan kommentoimassa uusimpaan OATGOODS kuvaan, kumpi näistä kahdesta myslimausta on suosikkisi. Arvonta on voimassa 17.3. asti ja voittajalle ilmoitetaan kommentoimalla takaisin kuvassa. 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*