CATEGORIES
17.1.2014

Life savers – Organic Energy

Food

Tälläisinä viikkoina, kun pitäisi olla kolmessa paikassa samaan aikaan, on ruokarytmiä lähes mahdotonta pitää yllä. Haluan kuitenkin nyt syödä joka päivä hyvin ja välttää sitä hätäsämpylää. Olenkin löytänyt omat hengenpelastajani näihin kiireisiin päiviin! Cocovin super snack -patukat ja Little Miracles -luomuenergiajuomat. Nämä välipalat löytyvät laukustani niinä päivinä kun tiedän, ettei ruokaa ehdi oikein suunnitella.

Molemmat tuotteet ovat täysin luomutuotteita. Cocovin patukoissa lisäaineettomuuden lisäksi plussaa on gluteenittomuus ja laktoosittomuus! Luomuenergiajuomien vaikuttava ainesosa on ginseng. Gingseng on rohdoskasvi ja antaa luonnonmukaista energiaa kofeiinin, tauriinin tai guranan sijasta. Vanhan kiinalaisen uskonnon mukaan gingseng-juuri lisää Jing-kiertoa kehossa, parantaa kuntoa ja parantaa sairauden jälkeistä heikkoutta. Itse rakastan juomien raikasta makua. Lempimakuni on vihreä tee/granaattiomena/acai/gingseng.

Cocovin super snack -patukoita taitaa olla tällä hetkellä aina laukussa mukana. Makuja on Suklaa, Appelsiini, Cashew ja oma lempparini Kookos. Tässä Kookos-patukassa on esimerkiksi pelkästään taatelia, cashew-pähkinää ja kookosta, eikä MITÄÄN muuta. Ainoastaan Suklaa-maussa ei ole lainkaan pähkinää, joten toivottavasti makuja tulee jossain vaiheessa vielä lisää valikoimaan. Mieheni on pähkinäallergikko ja siksi hänen patukkavalikoimansa on vielä aika rajoitteinen. Itsellä näitä kaikkia neljää makua on vaihdellen mukana hätävarana laukun pohjalla.

Cocovita on ilokseni alettu myymään ihan lähikaupoissa niin enään ei tarvitse mennä erikseen luontaistuoteliikkeisiin. Luomuenergiajuomia saa ainakin R-kioskeilta ja K-ketjun kaupoista.

Molempia tuotteita olen saanut ilmaiseksi kokeiluun, mutta sen jälkeen jäänyt koukkuun ja täyttänyt kaappeja ihan omasta kukkarosta!

Suosittelen :)

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*