CATEGORIES
12.3.2014

Smoothie of the day

Food

Tämä smoothie sai inspiraationsa Meidän safkaa -ohjelmasta. Olen unohtanut ihan kokonaan tuoreen mintun käytön smootheissa! Ai, että se on hyvää marjojen kanssa. Proteiinia smoothien tuo Cocovin hamppuproteiini. Tämä toimii loistavasti minulla proteiininlähteenä smootheissa, koska en voi sietää rahkapohjaisia juomia. Olen muutenkin pyrkinyt vähentämään liiallista maitotuotteiden käyttöä.

Viime viikon sairastelut aiheuttivat pienen lovin päivän asu -kuviin. Tänään meillä on kuitenkin vihdoin siskon kanssa taas treffit ja päästään kuvailemaan!

Sillä välin ajattelin jakaa taas erään smoothiereseptin teille. Tämä smoothie sai inspiraationsa Meidän safkaa -ohjelmasta. Olen unohtanut ihan kokonaan tuoreen mintun käytön smootheissa! Ai, että se on hyvää marjojen kanssa. Proteiinia smoothieen tuo Cocovin hamppuproteiini. Tämä toimii loistavasti minulla proteiininlähteenä smootheissa, koska en voi sietää rahkapohjaisia juomia. Olen muutenkin pyrkinyt vähentämään liiallista maitotuotteiden käyttöä.

 

Minttu-Marja-Inkivääri Smoothie

Kourallinen pakastemustikoita ja mansikoita

Raastettua inkivääriä

Tuoreita mintun lehtiä

Sitruunamehua

Vettä

1 rkl Hamppuproteiinia

1rkl Chia-siemeniä

Hunajaa haluttaessa

*Hamppuproteiini on saatu testiin Cocovilta

Hamppuproteiini on hampunsiemenistä luonnonmukaisesti tuotettua jauhetta. Se sisältää 50% proteiinia, 21% kuituja ja tärkeitä rasvahappoja. Super helppo lisä smootheihin, jos tarvitset lisää protskua, mutta et halua käyttää perinteisiä protskujauheita. Itse vältän perinteisiä protskujauheita sen takia, että niissä on usein lisättyä sokeria sekä lisäaineita. Muutenkin erilaiset palautusjuomat tuntuvat jostain syystä aina turvottavan minua. Tämä sopii omalle kropalle paljon paremmin.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*