CATEGORIES
18.11.2017

TUNACADO SANDWICH

Food

Rakastan Joe & The Juice kahvilaketjun voileipiä ja niistä lempparini onkin ehdottomasti Tunacado tai Spicy tuna. Erikoista näissä leivissä on niiden todella ohut ruisleipä, joka on aina ihanan rapea. Näinkin sitten kaupassa Ruispalojen uudet ohuen ohut ruisleivät ja kekkasin toteuttaa niitä hyödyntäen oman versioni tästä lempileivästäni!

Perinteisen tonnikalamössön sijaan jätin majoneesin pois ja korvasin sen pienellä määrällä turkkilaista jugurttia, jolloin mössö saa sen ihanan tekstuurin! Toki tämän voi siis tehdä majoneesiin tai 50/50, mutta mielestäni jugurtti oli ihanan freesi vaihtoehto. Sekoita siis vaan tonnikala jugurtin sekaan, lisää vähän pilkottua kevätsipulia, mausteet ja levitä leipien päälle. Väliin vaan runsaasti avokadoa ja herkkuleipä on valmis. Ja ai niin! Muista paahtaa ruisleivät. Se tekee ison eron.

P.S Spicy tuna version saat tästä pilkkomalla mössöön sekaan vähän jalopenoa ;)

//My version of my favorite Joe & The Juice sandwich Tunacado! Instead of mayo I just used some turkish yoghurt. Just mix the yoghurt with some tuna, spring onions, lemon juice, salt and pepper and your tuna mesh is done. Than just toast some thin rye bread add the tuna mesh and loads of avokado and voila! Tuncado sandwich to make your belly and heart happy.//

7 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*