CATEGORIES
5.7.2017

KESÄN SPORTTAILUA

Body

GINA TRICOT Top

GINA TRICOT Pants

ADIDAS Shoes

Koko kesäkuun ajan tuli sporttailtua todella vähän, mutta nyt olen taas viime viikkoina ollut vähä aktiivisempi! Keho ja varsinkin pää voi vaan niin paljon paremmin, kun tulee liikuttua edes vähän. Kesällä on vaan niin paljon kaikkea muuta kivaa, että treenit tuppaa jäädä ihan kokonaan, mutta jos nyt ainakin alkuviikot pyhittäisi sporttaamiselle. Kesäkuun treenittömyyteen on vaikuttanut eniten kuitenkin se, että salini Imperial sulki ovensa kesäkuun alussa ja on remontissa nyt koko kesän yli. Syksyllä Imperialin tilalle nousee täysin uusiutunut BeAlive Health Club. Odotan kyllä innolla kaikkia suunniteltuja muutoksia ja sitä, että pääsee taas treenaamaan omalle kotisalille. 

Sitä odotellessa kaikki kesän treenit täytyy kuitenkin tehdä jossain muualla ja ajattelinkin aluksi, että panostan nyt enemmän juoksemiseen ja teen vaikka kotitreenejä. Tästä ei ole tullut kyllä yhtään mitään, joten päätin ottaa tilapäisen salijäsenyyden nyt kesän ajaksi muualle. Tällä viikolla olenkin startannut Netan minulle laatiman "kesäohjelman" kanssa ja olo on heti jotenkin normaalimpi. Uusi ohjelma sisältää 3 salitreeniä, joista yksi on vapaavalintainen kiertävä harjoittelu, joten koko ohjelma on enemmän sellaista ylläpitävää ja rentoa treenaamista. Tämän lisäksi olen liikkunut todella paljon keltaisilla city-pyörillä, jotka olen huomannut äärimmäisen käteväksi. Pääsen niillä toimistolle paljon nopeammin, kuin muilla julkisilla ja saan aina hyvän aerobisen treenin samalla päivään.

Pyörien käyttö koko kauden ajan (touko-lokakuu) maksoi vain 25€, joten suosittelen suuresti testaamaan! Pyörien käyttö ei vaadi matkakorttia, vaan voit nettisivujen kautta tilata itsellesi koodin, jolla pyörä toimii koko kesän. Niin näppärää ja tulee myös liikuttua ympäri kaupunkia jotenkin enemmän. Pystyn myös huoletta sopimaan lounastreffejä milloin minnekin, kun voin nopeasti napata pyörän tästä Kampista ja viilettää vaikka Töölöön tai Punavuoreen viidessä minuutissa. Ihan paras juttu!

Mites siellä? Onko kesä sinullekin sellaista aikaa, että treenit tuppaa jäädä vähemmälle, vai saako valo sinut juuri liikkumaan enemmän? 

//So hard trying to keep up with my training program during the summer when there's so much other fun stuff going on. Still trying to keep it healthy as much as I can! During the summer I train at the gym maybe 2-3 times a week and than use the city bikes as much as possible. They are a really easy and fun way to get some exercise and they only cost 25€ to use for the entire summer! I highly recommend to try them out.//

4 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Tiia

  Vitsi nää kuvat on niin mageita! Missä nää on otettu? :)

 • Essi

  Kivat kuvat :) Piti itsekin mennä tuonne kuvaamaan, kun lämpimät säät vaan tulisivat – tuleeko ollenkaan? :)

  http://www.lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i

 • emma

  Ihan megamageet Addut ja eipä ainakaan ulkomuodosta voisi päätellä, että treenit jääneet vähemmälle.
  Upeita kuvia, innostaa minuakin taas lisäämään liikuntaa :D

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Kauniisti sanottu :) Uskon 80/20 sääntöön, että 80% kehon ulkonäöstä riippuu ruokavaliosta ja 20 liikunnasta :D Vaikka treenit ovat jääneet vähemmälle, niin ruokavalio pysyy yleensä kunnossa! Tottakai jäätelöä yms. muita kesäherkkuja tulee nautittua paljon, mutta perusrunko kunnossa. Kesällä ainakin oma keho huutaa luonnollisesti vähän kevyempää ruokaa, niin jäätelöä tulee tasapainotettua todella paljon kaikilla salaateilla, smoothieilla, marjoilla yms.