CATEGORIES
15.2.2017

FIT BY SOFIA VKO 2/8

Body

Motivaatio: 5/5

Tokalla viikolla Fit by Sofia -ohjelmaa oli motivaatio vielä ihan piikissä, mutta ylläri pylläri flunssa tuli kylään, tai oikeastaan poskiontelontulehdus. Jostain syystä taudin mukana tuli erityisen sitkeä yskä ja muutamat yöt piti nukkua melkein istualleen, etten saisi niin pahoja yskäkohtauksia. Yskä valvotti ja voimat oli ihan nollassa. Masensi ihan älyttömästi, että heti projektin alkuun pitikin mennä saamaan näin paha pöpö. Niin perus.

Aerobiset: 0/5

Yskä jatkui todella pahana koko viikon ajan, joten aerobisten määrä puhdas 0 koko viikolta. Masentavaa!!

Salitreenit: 0/5

Sama treenien suhteen. Kaikki 4 sali päivää piti jättää välistä. 

Ruokaohjelma: 5/5

Pidin koko viikon ajan toimistoa enimmäkseen kotosalla, joten ruokien suhteen pystyin suorittamaan ihan satasella! On vaan niin helppo kokata kotona juuri oikea määrä kaikkea oikeaan aikaan. Oma blenderi koko ajan vieressä helpotti myös mm. proteiini-smoothien tekemistä. En ole varmaan koskaan syönyt näin säännöllisesti kokonaista viikkoa. Yllättävän hyvin ruoka myös upposi, vaikka kipeenä oltiinkin. Normaalisti kipeänä mieleni tekee vaan keittoa ja jäätelöä.

Keho: 2/5

Keho oli vielä viikon alussa aika romuna edellisviikon startista, eikä poskiontelontulehdus saanut kehoa kyllä hurraamaan. Aika voimaton olo oli koko alkuviikon, mutta loppuviikkona energiat olivat jo melkein normaalissa! Uskon, että puhdas ruokavalio, lepo sekä sitruuna-inkivääri-tee saivat kehon toipumaan normaalia nopeammin.

Mieli: 1/5

Meidän Fit by Sofia -tiimi paukutti tokalla viikolla treenejä samalla innolla menemään, kuin edeltävänä viikkona. Otti kyllä päähän maata vaan himassa ja seurata muiden innokkaita treenikuvia sekä snäppejä! "Onneksi" Julia ja Jekku olivat kanssani samassa veneessä kipeenä kotona, joten heistä sai todella hyvää vertaistukea, kun seinät alkoivat kaatumaan päälle.

Muuta:

Huomasin, että keho alkoi jostain syystä kerryttämään todella paljon nesteitä, vaikka söinkin todella hyvin, enkä edes treenannut lainkaan. Usein salitreeni nimittäin kerryttää alkuun nesteitä ja turvottaa kehoa. Kroppa tuntui olevan ihan jumissa ja tukossa. Myös mieli alkoi loppuviikosta tekemään vähän tepposia ja sokerihammas nosti ekaa kertaa kunnolla päätään. Oli todella lähellä etten sortunut kaapista löytyneisiin lakuihin ja suklaalevyihin, kun pidin sairastupaa kotona. Soitin silloin paniikkipuhelun Jekulle, joka ylipuhui minut astumaan pois suklaiden luota :D Onnistuin pitämään pintani ja tein protskupannareita herkkujen sijaan. Kolmannella viikolla tämä samainen herkkuhammas eskaloitui kyllä vieläkin pahemmaksi...

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Poskiontelontulehdus on kyllä niin kökkö! Ja just vielä erityisesti sen takia että yöllä ei saa nukuttua :( Sulla varmaan on sarvikuonokannu jo olemassa, mutta jos ei,niin suosittelen!!! Tsemppiä treeneihin!

  • Kira Kosonen

   On itseasiassa jo :D Tosi outoa oli vaan se, että en edes ollut tukossa (vaikka diagnoosi poskiontelontulehdus) vaan isoin riesa oli tuo kova yskä… Kummallista. Ota nyt sitten lääkäreistä selvää!

   • Iina

    Jos mulla on poskiontelotulehdus, niin mua yskittää kans aika kovasti. Johtuu ilmeisesti siitä kun sitä limaa valuu poskionteloista nieluun ja sitten se kutittaa nielua ja laittaa yskittämään.. (en siis tiedä mutta olen itse päätellyt että ehkä se on näin). Siksi oon huuhdellut vaikka henki kulkisikin nenän kautta.
    Sä suosittelit joskus niitä vicksin nyquileja ja ne auttoi mulla hyvin siihen että yöllä nukutti eikä yskittänyt. Nyt ne on vaan jo loppuneet-yhyy! Toivotaan että pöpöt pysyy poissa ja pääset taas treenaamaan!