CATEGORIES
5.9.2016

MIDNIGHT RUN

Body

Photos Roope Virtanen

Ei hyvää päivää, mikä keli meille sattui Midnight Run lauantaina! Kotona katselin ikkunasta ihan epätoivossa ulos, että tossako säässä pitäisi juosta 10 km kauheassa väkirysässä. Siinä vaiheessa oli motivaatio kyllä erittäin koetuksella. Fiilis kuitenkin muuttui heti, kun pääsin kisapaikalle ja koko meidän porukka vaan nauroi yhdessä edessä olevalle koetukselle. Päätettiin, että mehän vedetään koko homma läpi, vaikka mitä sieltä taivaalta tulisi. Noh, koko matkan ajan sitä vettä sitten tulikin niskaan like never before. Ihan kun suihkussa olisi juossut! Jo ensimmäisen 10 sekunnin jälkeen kaikki olivat ihan uitettuja koiria, vaatteet painavia ja kengät läpimärkiä. Oli myös ihan turha yrittää väistää uima-altaan kokoisia vesilammikkoja siinä väkimassassa tai muuten lensi kun leppäkeihäs vieressä juoksevien alle. Rohkeasti siis vaan joka lammikon läpi ja kengät märkänä eteenpäin!

Juostiin Jekun kanssa yhdessä koko matka, koska hävitettiin muut väkimassaan heti lähdössä. Perus. Meillä oli kuitenkin ihan sairaan hauska meininki koko matkan ajan joraten DJ koppien edessä ja tuuletellen ihanille kannustajille, jotka sateesta huolimatta seisoivat radan vieressä pirtein mielin, KIITOS TEILLE! Juostiin yhdessä aika 1h 7 min, joka oli meidän rentoon meininkiin ja säähän suhteutettuna mielestäni todella kelpo aika. Olin ainakin itsestäni ylpeä ja sehän on tärkeintä!

Kiitos #teamjekku, #teamelle, Adidas ja Midnight Run tästä ihan sairaan hauskasta ja märästä illasta! Ilon kautta, aina. 

//Translation: Midnight Run was wet, wild and fun! The pouring rain didn't take our team down, it just made it more fun in the end! Thank you #teamjekku, #teamelle and Adidas for this crazy fun night. Will definitely always remember it!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kukkis

    Siis Todellakin oli elämys juosta tämänvuotisessa Midnight runissa ? Eihän siinä voinut muuta kuin juosta massan mukana ja repiä huumoria niin kertakaikkiaan epäsopivasta säästä. Harmi ettei juoksun jälkeen oikein ollut intoa jäädä fiilistelemään Senaatintorille ja kuuntelemaan bändejä niinkuin oli suunniteltu etukäteen. Noh, kokemus tämäkin ;) ja ensi vuonna uudestaan! Juostiin muuten prikulleen sama aika.?

    • Kira Kosonen

      EIKÄ!! HYVÄ ME!!!!!! Oli kyllä mustakin niin sairaan siisti tapahtuma, että ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!