CATEGORIES
19.5.2016

UP & DOWN

Body

Photos Roope Virtanen

Treenaaminen on kyllä varsinaista ylä- ja alamäkeä ihan kaikessa merkityksessään. Nyt muutaman viikon ajan motivaatio on ollut taas jostain syystä aika nollissa ja juoksukengät ovat jääneet eteiseen itkemään, vaikka ulkona olisi mitä parhaimmat lenkkikelit. Ainoat treenit, mistä jaksan innostua kunnolla ovat nämä Adidas Runnersien yhteistreenit, joissa fiilis on aina ihan super hyvä ja kaikki tsemppaavat toisiaan jaksamaan. On myös huomattavasti helpompi mennä treeneihin, joissa yksinkertaisesti vaan teet niin kuin käsketään. Näiden valmentajien kanssa ei todellakaan mennä sieltä, mistä aita on matalin. Ellei kyseessä ole joku agility rata. 

On jotenkin paljon helpompi motivoitua treenaamaan, kun paikalle tulemisen jälkeen ei tarvitse miettiä enää mitään muuta. Kunhan tekee. Se taitaakin olla kaikkien ryhmäliikuntatuntien suosion salaisuus! On vaan niin helppoa, kun joku toinen suunnittelee treenin puolestasi ja itse vain toteutat. Ryhmässä sitä ei myöskään voi huijata itseään samalla tavalla, kuin yksin treenatessa. Olen tykännyt siksi myös ihan älyttömän paljon meidän lisätreeneistä Helsinki Core Trainers -salin tiloissa. Ollaan siellä päästy harjoittamaan rääkkitreenien lisäksi myös kehonhuoltoa ja liikkuvuutta sunnuntaisin. Olen ollut aina niin rikki kaikkien näiden lisätuntien jälkeen. Ihan hullun tehokasta treenamista! Täytyy kyllä sanoa, että tämä kaikki on tuonut minulle ihan uudenlaista aspektia ryhmätreenaamiseen, koska en ole koskaan viihtynyt aiemmin esimerkiksi perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla. Tämä projekti on pitänyt minut siis ruodussa, vaikka välillä motivaatio olisikin vähän alamäessa. Siitä iso kiitos ja plussa!

Suosittelen muuten hyödyntämään kaikkia vastaantulevia rappusia, jos olette ulkona reippailemassa. Tämä Tuomiokirkolla tehty rappustreeni oli nimittäin varsinaista tehopolttoa peballe! Askelkyykkyjä, kyykkyä, hyppykyykkyjä ja sprinttejä vaan ylös! Kyllä siinä jalat tärisi ihan uudella tavalla, HUH!

//My training motivation goes up and down just like everyones. These past few weeks I've had real troubles getting myself to the gym. The only training that gets me excited are these Adidas Runners training sessions. I love the fact that all I have to do is just show up and do as I'm told. No need to get yourself motivated, the couches and the team spirit will do it for you. 

I never liked group training before this, but the whole project has really opened my eyes. I also love the training sessions we have at the Helsinki Core Trainers gym! We do a lot of additional training that helps with the running project, like core training, flexibility, movement etc. I love these sessions. I'm always super sore afterwards.

So I'm happy that I have this project to keep me in the flow even if I'm not feeling that motivated right now. I know it will come back to me. Just have to suck it up and run up the god damn hill as long as it takes, haha.//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*