CATEGORIES
2.4.2016

RUNNERS

Body

Photos by Roope Virtanen / Edit by me

Adidas Runners Helsinki

Noniin nyt on juoksukausi polkaistu käyntiin ensimmäisten juoksutreenin muodossa! Kokoonnuimme ryhmämme kanssa tosiaan Jätkäsaareen viime keskiviikkona, missä teimme pienen yhteislenkin jälkeen vielä erilaisia juoksuharjoituksia valmentajien opastuksen avulla. Jo ensimmäisten treenien jälkeen oli sellainen olo, että on juossut koko elämänsä ihan päin mäntyä. Isoin asia, jota toivonkin tästä projektista jäävän käteen on oikean juoksutekniikan oppiminen.

Ekat treenit olivat todella hauskat, mutta kyllä sitä ollaan vielä ihan rapakunnossa, vaikka salilla onkin tullut käytyä suhteellisen aktiivisesti. En ole juossut pitkiä matkoja aikoihin ja sen kyllä huomaa. Onneksi suunta on tästä vain ylöspäin!

Yhteisiä treenejä meillä on muutaman kerran kuukaudessa, jonka lisäksi tavoitteellinen viikko-ohjelmani muodostuu nyt kolmesta salitreenistä ja kahdesta lenkistä seuravaan kolmen kuukauden ajan (huhti-kesäkuu). Tähän saakka treenaminen on muodostunut noin kolmesta salikerrasta viikossa. Heinäkuusta eteenpäin sitten varmaan vähän vähemmän salia ja enemmän lenkkiä, mitä lähemmäksi Midnight Run tapahtumaa päästään! 

//So last week we kicked off the running season with our Adidas Runners Helsinki crew! I felt like I was so out of shape. Really have to start running regularly on top of my gym training. For the next 3 months my goal is to do 3 gym sessions and 2 running sessions per week. Thats 5 sessions in total, but I can work around my own schedule so I think I can make it work!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*