CATEGORIES
21.2.2016

SUNDAY SWEAT

Body

Photos Karoliina / Valoon.fi

IMPERIAL HEALTH CLUB

Sunnuntait pitää mielestäni aina pyhittää täydelle tekemättömyydelle. Älä siis missään nimessä mieti, että tämän postauksen tarkoitus olisi potkia sinua juuri tänään liikkeelle. En yleensä koskaan treenaa sunnuntaisin, mutta tänään löyty ekstra virtaa, koska viikonloppuna tuli oikeasti levättyä. Vietin jo eilen sellaisen "en nouse sohvalta minnekään" päivän, joten tänään teki mieli lähteä hikoilemaan.

Treenaan tosiaan nykyään Imperial Health Clubilla Töölössä. Postaukseni itse salista löydät tästä. Treeniohjelmastani vastaa PT ja fitnessmalli Johanna Muhonen, joka on pitkäaikainen ystäväni. Johanna oli se kuka sai minut käymään aktiivisesti salilla joskus 6-7 vuotta sitten. Ennen sitä olin oikeasti aika todella toivoton liikkuja. Tässä välissä minulla oli myös aika pitkä jooga/pilates/lenkkivaihe, mutta viime syksynä iski taas ikävä kuntosalitreenejä. Olen huomannut, että säännöllisellä kuntosaliohjelmalla saan yksinkertaisesti parhaiten muotoa ja kiinteyttä kroppaani. Vaikka olen aina ollut todella hoikka, niin ei se kroppa vaan näytä enää hyvältä jos sille ei tee mitään. Ei tässä nimittäin mitään teinejä enää olla.

Tuntuu taas todella hyvältä treenata Johannan kanssa ja tämä pääasiassa senkin takia, että jaamme täysin samanlaisen arvomaailman mitä tulee urheiluun ja ravintoon. Kumpikaan ei ole ehdoton minkään suhteen. Urheillaan hyvän fiiliksen vuoksi ja nautitaan elämästä myös hyvän ruoan merkeissä. On täysin ok syödä välillä esimerkiksi suklaata, pitsaa tai muita herkkuja kunhan muistaa kohtuuden kaikessa! Kun urheilen säännöllisesti, syön puhtaasti enkä kiellä itseltäni mitään, voin parhaiten. Johanna tukee minua tässä ideologiassa ja se on minulle ehkä kaikista tärkeintä. Jos haluan pitää vapaan viikonlopun treenaamisesta, niin voin pitää sen ilman morkkiksia. Tiedän myös, että silloin kun treenataan niin treenataan täysillä ilman armoa. Tasapaino, joka pitää ainakin minut motivoituneena. Nyt jo yli kolme kuukautta yhteisiä treenejä taas takana ja into vaan kasvaa.

Johanna treenauttaa monikymmeniä ihmisiä ympäri Helsingin saleja, joten jos sinusta tuntuu, että kaipaat säännöllisyyttä treeneihisi ja pitkäkestoisen sekä motivoivan ohjelman, niin suosittelen ottamaan Johannaan yhteyttä. Tiedän Johannalla olevan monia asiakkaita, ketkä ovat käyttäneet hänen palvelujaan vuosia. Minusta se kertoo aika paljon. Johannan kotisivuille pääset tästä.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Sanna/Beauty Box

    Salilla treenaus on kyllä tehokkain tapa muokata kroppaa. Muut lenkkeilyt ym. siihen lisänä ovat kyllä toki jees. :) Mistä saisi hankittua Addun legginssejä? Olen tutkaillut pikaisesti netistä, mutta löysin vain niitä halvempia versioita, joiden matsku ei ole tarpeeksi napakkaa. Onko sulla joku paikka netissä tai Helsingissä tiedossa missä olisi hyvä valikoima? :)

    http://www.beautyboxblog.com/