CATEGORIES
4.7.2018

BEALIVE JOOGA + KESÄKORTIT

Body

Kaupallinen yhteistyö: BeAlive Health Club
Kesän treenaaminen on ollut kyllä todella hajanaista ainakin salitreenien osalta, mutta kävelyä, joogaa ja muita tunteja on tullut kyllä onneksi tehtyä jonkin verran! Saliohjelmasta kiinni pitäminen ei vaan jotenkin onnistu itselläni näin kesäaikaan ja siksi kaikki ohjatut tunnit toimivat nyt itselleni jotenkin paremmin. Nyt on helpompaa vaan saapua paikalle ja tehdä se mitä ohjaaja sanoo. Oman pyllyn liikkeelle saaminen onnistuu sitten varmaan paremmin taas syksymmällä.

Onneksi kuntosalini BeAlive tarjoaakin todella kivan valikoiman pienryhmätunteja ja pystyn saamaan hien pintaan esimerkiksi joko joogan, tabatan, LesMills bodypumpin, body strenght tai circuit training -tuntien myötä. Näistä varsinkin jooga nousi nyt ykkössuosikiksi, kun kävin testaamassa ihanan Hanna Toivakan tunnin! Pienryhmiin mahtuu aina maksimissaan neljä osallistujaa, joka mahdollistaa todella henkilökohtaisen ohjauksen ja opastuksen, joka ainakin joogassa on itselleni todella tärkeää. Parhaimman hyödyn saaminen joogasta voi olla todella pienestä liikkeen muuttamisesta kiinni ja tämän tunnin myötä tunsin, miten kehoni sai kyllä ihan maksimi hyödyn koko treenistä. Hannalla on myös aivan ihanan rauhoittava energia, joka on myös itselleni joogassa todella tärkeää. Todella iso suositus siis Hannan tunteja varten.

BeAliven pienryhmätunnit ja spa-palvelut ovat avoinna ihan kaikille koko vuoden ympäri, mutta salin muita palveluita ja treenitiloja voi perinteisesti hyödyntää ainoastaan salin yksityisjäsenet. Ensimmäistä kertaa koskaan sali tarjoaa nyt kuitenkin mahdollisuuden käyttää salin tiloja jäsenyyden lisäksi myös salisarjakorteilla koko kesän ajan! Sarjakortin ei tarvitse olla henkilökohtainen ja sen voi jakaa esimerkiksi ystävän tai puolison kanssa. Jos siis kaipaat/kaipaatte vähän vaihtelua omiin treenimaisemiin tai muuten vaan lisäenergiaa, voimaa ja hyvinvointia kesään, niin suosittelen lämpimästi testaamaan BeAliven treenitiloja nyt näiden sarjakorttien myötä pienryhmätuntien lisäksi.

Salilla on todella laadukkaat treenitilat, kuntolaitteet, ihanat pukeutumistilat (jossa salivieraiden käytössä upeat kosmetiikkatuotteet), spa lounge -tilat sekä myös upouusi kesäterassi!! Kesäterassilla on ihana nauttia vaikka raikas smoothie aina treenin päätteeksi. Pitää ottaa terassista teillä vielä muuten erikseen kuvia. Se on niin upea. Muuten tiloista näet enemmän kuvia tästä postauksesta ja spa-palveluista voit lukea myös lisää tästä postauksesta.

BEALIVE HEALTH CLUB KESÄEDUT

Sarjakorttien hinnat:
10x salisarjakortti 170€
20x salisarjakortti 300€

Pienryhmien hinnat:
1x 25€ (ovh 37€)
5x 119€ (ovh 175€)
10x 229 (ovh 320€)


Sarjakortit ovat voimassa 31.8.2018 asti.

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*