CATEGORIES
7.3.2014

Vitamin Bomb

Body

Juuri ennen matkaamme ehdin tuulettaa, että en ole ollut kipeä vähään aikaan. Tammikuun detox teki todella hyvää hengitysteille, ja syksyllä vaivannut jatkuva nuha oli tipotiessään. Nyt käyn taas taistelua pöpöpaholaisia vastaan. Kroppa tuntuu hakatulta ja voimat ovat aivan nollissa. Flunssa ei ole aivan täysillä iskenyt, mutta koko ajan siinä rajoilla. Ymmärtääkseni puolet kaupungin väestöstä on samassa jamassa.

Tästä syystä haluan jakaa teille pienen vitamiinipommin, jolla saa yleensä flunssan taltutettua siinä sen alkuvaiheessa. Inkivääri-sitruuna-hunajajuoma on äitini minulle opettama nuhannujertaja. Ei tarvitse muuta kuin raasta reilusti tuoretta inkivääriä kuumaan veteen, lisätä vähän sitruunaa ja hunajaa, ja juoma on valmis. Tämä juoma toimii myös tietty loistavana helpotuksena jos flunssa on jo päässyt valloileen.

Jamie Oliver joskus opetti, että inkivääri kannattaa kuoria lusikalla! Näin ei tule leikattua turhaan inkivääriä liikaa pois. Kuori lähtee todella helposti lusikan reunalla raaputtamalla.

Voimia kaikille muillekkin kotipotilaille! Kyllä se siitä. Frendit-maratoni vaan pyörimään ja jalat ylös!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*