CATEGORIES
15.11.2017

AAMUN SAUNAJOOGA

Body

Pahoittelut myöhäisestä postauksesta! Aamu alkoi tänään erittäin rennosti, mutta yltyi päivän mittaan pieneen hässäkkään ja pääsin vasta hetki sitten kotiin. En valitettavasti ehtinyt viimeistellä SHA Wellness -postausta, joten päästään sen pariin vasta huomenna. Tähän väliin kuitenkin kuvia meidän ihanasta aamuhetkestä Vitamin Wellin kanssa!

En ole koskaan aikaisemmin testannut saunajoogaa, mutta se oli aivan ihana tapa herättää keho uuteen päivään. Minua saa harvoin näin aikaisin ylös (6:30), mutta idea lämpimästä saunasta lievitti yllättävän paljon herätystä.
Itse joogatunti tehtiin istualteen saunanlauteilla ja koostui pitkistä venytysliikkeistä sekä hengitysharjoituksista. Minulla on ollut jonkin verran ongelmia alaselkäni kanssa viime aikoina, joten pitkät selän venytykset lämmössä tekivät kyllä todella hyvää! Muutamalla tyypillä tuli harjoituksesta kuitenkin vähän heikko olo, johon voi joogaopettajan mukaan vaikuttaa monikin asia. Matala verenpaine, huonosti nukuttu yö, vähäinen vedenjuonti ja esimerkiksi liika kofeiini edellisenä päivänä voivat vaikuttaa suurestikin oloon sauna- tai hotjoogan aikana. Yleensä minullakin tulee helposti huono olo aamuisin jos en ole syönyt mitään ja lähden liikkumaan, mutta nyt tuntui jostain syystä todella hyvältä.

Saunajoogan jälkeen kävimme kaikki vuorotellen meressä pulahtamassa ja vaikka itse arkailin ehkä aluksi eniten, niin päädyin lopulta käymään meressä jopa kolme kertaa ja vikalla kerralla ihan kunnolla sukeltaen! Sen jälkeen vasta päässä humahtikin. Äkkiä takaisin löylyihin lämmitelemään.

Saunan jälkeen nautimme vielä aamupalan Löylyssä ja olo oli kyllä niin raukea! Olin ihan valmis päiväunille klo 09, haha. Olisi ollut ihana jatkaa siitä rentoa päivää, mutta aikataulut sanelivat jotain muuta. Oli kuitenkin aivan ihana latautua rauhassa päivän meininkeihin tälläisen aamun myötä! Kiitos tuhannesti tytöt sekä Vitamin Well aivan ihanasta aamusta. ♥

Upeista kuvista kiitos Svante Gullichsen!

//Started the day with sauna yoga and swimming in the icy water! Felt so amazing afterwards. Thank you Vitamin Well for an amazing morning.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Debora

    Wooow! Amazing! ☺️
    Wich camera do you use to take photos?

    • Kira Kosonen

      These shots were by Svante Gullichsen! I use Canon 6D with mostly Sigma ART 50mm/1.4 or 24mm/1.4 :)