CATEGORIES
1.6.2018

MISSÄ OLET TREENIMOTIVAATIO?

Body

Olen urheillut ihan ennätysvähän viimeisen kuukauden (tai jopa melkein kahden kuukauden) aikana ja nyt huomaan miten se on alkanut vaikuttaa myös pääkoppaan. Minulla oli ihan todella hyvä treenimotivaatio koko alkuvuoden ajan ja voin sen myötä äärimmäisen hyvin, mutta pitkällä Aussi reissulla siihen tuli tauko ja nyt se tauko on vaan jatkunut jatkumistaan. Olen käynyt toki silloin tällöin lenkillä, joogassa ja pelaamassa esimerkiksi Padelia, mutta todella satunnaisesti. Kunnollisesta viikkorytmistä ei ole kyllä mitään tietoa tällä hetkellä ja nyt se pitäisi kaivaa jostain esille!

Syön normaalisti todella terveellisesti ja sen ansioista paino ei kauheasti heittele minnekään tai vaatekoko muutu, mutta fiilis on kyllä ihan eri nyt kun treenimotivaatio on kateissa. Huomaan, että kaikki syöty ruoka turvottaa paljon helpommin, aineenvaihdunta on hidastunut, nukahtaminen on iltaisin levottomampaa ja yleisesti energiatasot ovat vaan paljon alhaisemmat. Pakko tässä on siis vaan ottaa itseään nyt niskasta kiinni ja ottaa homma taas haltuun. Miksi voisin huonommin, kun tiedän mikä siihen auttaa?

ADIDAS Cap

BIK BOK Top

GINA TRICOT Pants

ALPHA INDUSTRIES Jacket

ADIDAS Shoes

Kova reissutahti ja toukokuun upeat ilmat ovat antaneet minulle tuhat tekosyytä olla menemättä työpäivän päätteeksi salille, joka on varmasti aika yleisestä, mutta nyt on tullut joku seinä vastaan. Ehkä on pakko sanoa tämä ääneen nyt täällä teillekin, niin saisin sitä kautta jotain lisäpotkua persuksiin! Miten te muuten haette motivaatioa treenaamiseen ja varsinkin näillä keleillä? Liikutteko enemmän ulkona vai pidättekö tiukasti kiinni salirytmistä? Kesällä saa kyllä toki ottaa minusta paljon iisimmin ja nauttia, mutta itse ainakin huomaan, että tarvitsen nyt kyllä paljon enemmän hikoilua arkeen. 

Viikonloppuna olisi tarkoituksena lähteä mökille pikkusiskoni kanssa ja siskon kanssa juuri suunniteltiin, että tehtäisiin mökillä ihania metsälenkkejä ja ehkä vähän joogaa terassilla. Siitä sitten akut ladattuna maanantaina salille ja toivottavasti vähän paremmin kiinni koko normaaliin treenirytmiin. 

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aino

  Mua helpottaa se, että menomestoille on kotoa 15 kilsan matka vs salille 300m :D Jotenkin oon yrittänyt olla panikoimatta kesästä ja pitää silti kiinni rytmeistä edes vähän reissujen lomassa. Kyllä se sieltä vielä löytyy!:)

 • Minna

  Oon huomannut, että hyvällä ilmalla treeni tulee paremmin tehtyä jos sen tekee heti aamusta. Tulee tosi hyvä fiilis kun treeni on ohi ja kaunis kesäpäivä vasta alkamassa! Ei tarvitse käyttää aikaa töiden jälkeen salilla kökkimiseen vaan voi nauttia alkuillan auringosta hengailemalla puistossa kun treeni on jo tehty :) Nyt on useammankin kerran käynyt niin, että iltatreeni on vaihtunut piknikkiin joten parempi jos se on jo tehty päivän alussa.

 • Julia

  Moikka Kira,

  Moni varmasti täällä ruudun takana voisi samaistua treenirytmin hukkumiseen. Itse urheilen edelleen, joten rytmi ei pääse hukkumaan mihinkään aikaan vuodesta. Lajini lisäksi harrastan kesällä kuitenkin kaikkea muuta kuin omia viikottaisia perustreenejäni: tennistä, suppausta, puistojoogaa, biitsilenttistä ja käyn ulkosaleilla. Haastan sutkin testaan uusia lajeja, liikkumisen tulee olla ennen kaikkea hauskaa ja näillä keleillä sitä voi tehdä niin monella tapaa.

  Kuntopiiri ulkosalilla maistuu usein paljon hauskemmalta kuin sisällä ilmastoinnin hurinoissa! ?? Tsemppiä motivaation löytämiseen! ☺️

 • KK

  Pyöräily, juoksu, rullaluistelu, porrastreenit kaverin kanssa ja erilaiset ulkopelit. Näistä koostuu pitkälti omat treenini kesäisin, kun ei oikein salille meneminen innosta. Itselleni on ainakin ihan normaalia ettei kesän tullen salilla olo paljoakaan kiinnosta, sillä vietän kaiken mahdollisen ajan mieluummin ulkona?