CATEGORIES
31.1.2017

LIFENESS WEEKEND

Wellbeing

Vihersmootheja, terveysluentoja, liikuntaa, nukkumista, spa-hetkiä ja rentoutumista. Näistä asioista koostui viime viikonloppu Långvikissa yhdessä Julian kanssa! Osallistuimme siellä Lifeness -hyvinvointiviikonloppuun, jonka tapahtumajärjestäjät tunnen yhteisten ystävien kautta. Lifeness -tapahtumien tarkoituksena on tarjota kokonaisvaltainen irtiotto arjesta liikunnan sekä rentoutumisen merkeissä ja sitä tämä viikonloppu tosiaan olikin. Täydellinen irtiotto. Kutsu tapahtumaan tuli kuin tilauksesta, sillä viikonloppu tuki myös loistavasti meidän uusia Fit by Sofia treeni- sekä ruokavaliotavoitteita!

Tapahtumapaikkana oli Långvikin kylpylähotelli Kirkkonummella, joka on minulle muutenkin aina ihan ykköspaikka, kun haluan päästä rentoutumaan. Lähtökohdat hyvinvointiviikonloppuun olivat siis todella hyvät. Perinteisen spa-rentoutumisen lisäksi Lifeness -viikonloppuun kuului myös laaja skaala erilaisia liikuntatunteja (mm. ulkolenkki, pilates, movement, itsepuolustus & gyrokinesis liikkuuvuusharjoittelu), joihin sai osallistua aina oman jaksamisen/kiinnostuksen mukaan. Me taisimme osallistua ainakin neljälle tunnille kuudesta. Osa tunneista on aina rauhallista palauttavaa harjoittelua, joten olisimme hyvin voineet osallistua kaikille tunneille. Pieni väsymys kuitenkin riivasi edellisestä viikosta, jonka vuoksi päätimme jättää muutaman tunnin tekemättä. Omaksi lempparikseni liikuntatunneista nousi gyrokinesis -liikkuvuusharjoittelu, joka tehtiin sunnuntaiaamuna ennen aamupalaa. Tunti avasi ihan uudella tavalla selkää ja olo sen jälkeen oli ihanan rento, mutta virkeä! Todella positiivinen uusi tuttavuus. 

Viikonlopun aikana kuultiin myös muutama hyvinvointiluento liittyen ravintoon, palautumiseen ja stressiin, jotka koin todella mielenkiintoisiksi. Luentojen aikana käytiin myös aina todella hyvää keskustelua Lifeness -ryhmän kesken ja sieltä sai poimittua yhtä sun toista vinkkiä myös omaan elämään! Julia kirjoittikin näistä Wellness -vinkeistä oman postauksen, jonka voit kurkata täältä. Yksi mieleenpainuvin vinkki, joka kuulin oli se, että pähkinät kannattaa aina säilyttää jääkapissa, koska ne sisältävät niin paljon rasvaa. Huoneenlämmössä säilöttynä pähkinät eltaantuvat ja maku muuttuu koko ajan huonommaksi. Eipä ole tullut mieleen!

Osallistujia tapahtumassa oli yhteensä n. 15 henkilöä ja oli jotenkin äärimmäisen virkistävää vaihtaa ajatuksia hyvinvointiin liittyen samanhenkisten ihmisten kanssa koko viikonlopun ajan. Lauantai-illan dinnerin puheenaiheet vaihtelivat mm. avantouinnin hyödyistä lisäravinteisiin ja parhaisiin akupunktiopaikkoihin. Myös suurin osa tuntien ohjaajista ja muista viikonlopun ammattilaisista majoittui Långvikissa koko viikonlopun ajan, joten myös heidän kanssaan pystyi vaihtamaan ajatuksia kaikkeen terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Kokonaisuudessaan tämä oli kyllä äärimmäisen rikastuttava viikonloppu, jota suosittelen lämpimästi testaamaan joskus vaikka kaverin, siskon, äidin tai puolison kanssa. Tuleviin Lifeness -tapahtumiin voit tutustua lisää www.lifeness.fi nettisivuilta!

Tapahtuman hinta oli 235 €/henkilö* sisältäen lauantain ja sunnuntain ohjelman (liikuntatunnit + luennot), yöpymisen 2 hengen huoneessa, lounaan lauantaina, välipalan (smoothie bar) sekä hotelliaamiaisen sunnuntaina. Illallinen Långvikin ravintolassa sekä erilliset spa-hoidot kylpylässä eivät kuulu Lifeness -paketteihin mukaan. 

 

*Tapahtuman meille tarjosi Lifeness Events

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*