CATEGORIES
27.8.2016

PURE HERO

Wellbeing

PURE HERO - Blend in Raw / Turku

Tämä raakaravintola! Ah! Netta vei minut Pure Heroon raakakakulle ollessamme kesällä Turussa ja rakastuin paikkaan välittömästi. Niin ihana sisustus, hyllyt täynnä terveysjuttuja ja tiski täynnä herkullisia raakaruokia ja -kakkuja. Tästä jos jostain olen kateellinen kaikille Turkulaisille. Voisiko tästä paikasta tulla toinen toimipiste pian Helsinkiin? Mielellään tähän Kampin torin läheisyyteen meidän toimiston viereen? Kiitos. Jos asut Turussa ja et ole tätä vielä testannut, niin TESTAA. Olisi väärys olla menemättä sinne. Huomasin jostain lapuista, että ravintolan yläkerrassa järjestetään myös joogatunteja, jos muistan oikein. Olisi niin ihanaa aloittaa päivä joogatunnilla ja nappaa tästä lounas aina mukaan toimistolle. Happy life.

Helsingissäkin raakaruokaravintolat alkavat kukoistamaan ja ainakin Roots ja Healthinki ovat saaneet paljon kehuja tutuiltani. Roots on myös yhdistänyt tomitiloihinsa joogan ja raakaruoan maailman. Valitettavasti se sijaitsee Kalliossa ja Healthinki Tehtaankadulla, joten kummatkin paikat ovat suhteellisen kaukana koti/toimisto akseliltani. Onneksi toimistomme alakerrasta löytyy PUR hyvinvointikauppa, josta saa ostettua toimistolle kaikki hyvät välipalat yms. Suosimme myös tyttöjen kanssa todella paljon liikkeen terveyssmootheja, mutta kunnon lounasta sieltä ei saa. Jos tiedät siis Kampin alueella vastaavia hyviä terveyssafkapaikkoja, niin ilmianna kommenttiboksiin!

//This raw food restaurant in Turku is everything. <3//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Tytti

    Voi miten ihana kirjoitus, ja mitkä kuvat wow! Kiitos paljon! <3 tässä on Puren tytöt posket punaisina kehuista. Ja samalla halusimme tulla heti vinkkaamaan että meidän tuotteita saa pian aivan Helsingin ytimestä! ;) emme saa ihan vielä paljastaa sijaintia mutta kun saamme niin varmasti kerromme! Toivottavasti nähdään sielläkin :) <3

    • Kira Kosonen

      Ihana kuulla, että postaus tavoitti myös teidät siellä!! <3 aivan ihana henksu! Ja hei JES JES JES muistakaa laittaa tänne päin joku avajais vinkki! En malta odottaa!