CATEGORIES
8.1.2018

KUUSIJÄRVI & SAVUSAUNA

Wellbeing

Café Kuusijärvi saunat

Hyvää viikon alkua kaikille! Olen ihan suunnattoman iloinen, miten paljon kommentteja on tullut kaikkiin viime aikaisiin postauksiini ja vastailenkin niihin nyt täällä toimistolla iso hymy suussa. Kiitos siis kaikille. Olette piristäneet todella paljon mieltä. ♥

Viikonloppu sujui todella rauhaisissa merkeissä. Ei ole tehnyt mieli yhtään käydä missään ulkona, joten tälläinen terveys tammikuu on ainakin täällä todella vahvasti käynnissä. Täysin tipattomalla en ole kyllä ollut, koska rennot viini-illat ystävien kanssa ovat olleet nyt niin terapeuttisia, haha. Lauantaina keräännyttiin esimerkiksi rennosti vaan kokkailemaan ja pelaamaan Mankelia, joka on kaveriporukkamme kestosuosikki. Ohjeet peliin löydät siskoni Hannan blogista täältä

Sunnuntaina oli niin kaunis ilma, että päätimme Rinan kanssa lähteä kävelemään, savusaunomaan sekä UIMAAN Kuusijärvelle. Tämä on ihan huippu mesta Vantaalla ja halusinkin nyt vinkata teille kaikille myös siitä. Järven rannalla on Café Kuusijärvi ravintola, 2 savusaunaa, sähkosaunat sekä uintimahdollisuus jäisessä järvessä. Järven ympäri kulkee myös pieni lenkkipolku, jos haluaa tehdä pienen happihyppelyn ennen saunaan menoa. Savusaunojen käyttö maksaa 12€/henkilö ja saunojen yhteydessä on hyvät puku- sekä suihkutilat. Voit siis hyvin jättää lenkkikamat pukutiloihin, mennä nauttimaan savusaunasta ja jäisestä järviuinnista! Lupaan, että tämän setin jälkeen olo on kuin uudestisyntyneellä. Paikan tarkemmat tiedot, aukioloajat sekä osoitteen löydät tästä, mutta keskustasta tänne on autolla matkaa n.20-30 minuuttia. Mukaan kannattaa uimapuvun sekä pyyhkeen lisäksi ottaa myös jonkinlaiset sauna/rantatossut, joilla on kivempi köpötellä saunasta uimaan. 

Saunasessioiden jälkeen menimme vielä syömään ja olin sen jälkeen AIVAN valmista kauraa unille, vaikka kello oli vasta seitsemän. Nukuin myös parhaat unet viikkokausiin, joten aion ottaa tämän kyllä tavaksi. Täydellinen lisä ihan kenen vaan terveystammikuuhun. Tänne heti uudestaan varmaan jo tällä viikolla. 

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi

  Oi tuolla onkin pitänyt jo pitkään käydä! Kiitos kun muistutit tuosta paikasta, jospa sitä tulisi nyt lähiaikoina mentyä :) Näissä kuvissa on jotenkin niin ihana tunnelma, vaikuttaa ihan täydelliseltä sunnuntain vietolta. Ja täysin samaa mieltä tuon aiemman kommentin kanssa; näytät jotenkin erityisen hyvinvoivalta.

  • Kira Kosonen

   Eipä kestä! En tajunnut jotenkin ottaa kameraa edes mukaan, joten nappasin nämä kuvat vaan kännykällä, mutta ihana jos tunnelma välittyy. Oli kyllä ihan paras sunnuntai <3 Ja kiitos! Lämmittää todella paljon mieltä... Paljon sitä kehoa ja mieltä onkin tässä yritetty nyt huoltaa :)

 • JohannaN

  Ihan huippu vinkki, kiitos! Pakko laittaa listalle ylös ja päästävä käymään. Asutaan Vantaalla ja Mapsin mukaan tuonne kestäisi ajaa 8min😍👌Ja kiitos, kun kerrot noin paljon tietoa, esim. hinnan ja että jonkinlaiset jalkineet olisi hyvä ottaa mukaan jos uimaan halajaa.

  • Kira Kosonen

   8 min!! Ihan mahtavaa! Kävisin tuolla joka viikko :D Ja tottakai! <3 Kiva olla avuksi :)

 • KK

  Vitsit miten hyvinvoivalta ihosi näyttää! Nyt ihonhoitovinkkejä tännekin päin, kiitos ;)

  • Kira Kosonen

   Hei ihana kuulla! Olenkin nyt keskittynyt täysin vaan hyvinvointiin urheilun ja ravinnon puolesta.. Kaikki kissanristijäiset jääneet myös pois, joten se näkyy sitten ehkä kasvoissa :) Muutamaa muutakin tehokeinoa olen tässä testannut, joten niistä voisin laatia pienen vinkkipostauksen!

 • Niina

  Hei Kira! Kuulisin kovin mielelläni ajatuksiasi vapaudesta. Muistan aikoinaan kun kerroit täällä blogissasi, että olet lopettanut päivätyösi ja siirtynyt kokonaan bloggaajaksi. Voisin kuvitella, että se hetki oli varsin vapauttava vaikka tietysti varmasti myös pelottava. Monet ajattelevat että bloggaajat ovat “vapaita”, ei kahlitsevaa päivätyötä, voi tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa. Voi kulkea kaupungilla arkena keskellä päivää kun muut puurtavat työpaikoillaan työpöytäänsä kahlittuina.

  Rohkenisitko kirjoittaa siitä, koetko olevasi tällä hetkellä vapaa? Vai koetko, että sinulla on jokin kahle, josta haluaisit vapautua?