CATEGORIES
9.7.2017

VÄLIMEREN RISTEILY – VIDEO

Videos

*Kaupallinen yhteistyö: Celebrity Cruises & Tjäreborg

Tässä vielä pieni video meidän Välimeren risteilyltä! Toivottavasti fiilis välittyy tästä upeasta matkasta. Kaikki Celebrity Cruises matkakokonaisuudet löydät Tjäreborgin sivuilta tästä.

Aiemmat postaukset risteilystä:

The Bestisloma

Celebrity Reflection -ensivaikutelmat

Sea Day

Välimeren risteily - yhteenveto

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tiina

  Tosi kiva video! Olen noita risteilyjä katsellut ja pari asiaa mietityttää. Keikkuuko nuo isot laivat paljon? Olen nyt kaksi kertaa Ruotsin risteilyllä ollut merisairas ja se kyllä tehokkaasti pilasi muutaman tunnin risteilystä. Entä sitten nuo ravintolat, onko kaikki pöydät isoja eli joutuuko aina vieraiden kanssa samaan pöytään?

 • Iina

  Oooh, mikä video! Iski kyllä sellainen reissukateus/kuume ettei mitään rajaa??
  Ps. Oli hyvät käkättelykohtaukset videon lopussa???

 • Elisa

  Hei Kira! Tuli mieleen, että miten hyvin paatin ravintolat ottavat huomioon eri allergiat? Onko allergeenit, esim. maito merkitty buffetissa ruokiin erillisin lapuin? Tämä on ongelma, jonka kohtaan ulkomailla joka ikinen kerta joten ihan mielenkiinnosta kysyn. Pari kk sitten olin messuilla ja kysyin eräältä yritykseltä, että onko heidän proteiinipatukoissa maitoa. Sain vastaukseksi “joo, kyllä se on ihan gluteeniton”… :)

  http://lifeofellie12.blogspot.ca/

  • Kira Kosonen

   Moikka Elisa! En itse kärsi onnekseni mistään ruokarajoitteista (eikä Nettakaan), joten en valitettavasti osaa vastata tähän, koska en kiinnttänyt huomiota asiaan. Buffetissa oli kyllä täysin omat osiot juuri gluteenittomille ruoille sekä myös omat “healthy choice” osiot, joiden ruokiin ei lisätty mitään sokeria yms. Tuosta maidottomasta en muista tarkalleen erillisiä merkintöjä, mutta se ei tarkoita ettei niitä olisi siellä ollut :/ Pahoittelut sekavasta vastauksesta!