CATEGORIES
5.2.2017

RAIKKAAMPI TOAST SKAGEN

Videos

*Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Mitä sinulla tulee ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan IKEA FOOD -tuotteista? Kyllä. Ne kuuluisat lihapullat. Lihapullien lisäksi IKEA FOOD -valikoimasta löytyy kuitenkin paljon muutakin! Laajan kala & äyriäisvalikoiman lisäksi suosittelisin ainakin tutustumaan mm. IKEA kastikkeisiin sekä mausteisiin. Näistä tämä postauksessa hyödynnetty IKEA luomokokojyväsinappi on ainakin oma lempparini! Suosittelen testaamaan.

Sinapista ja katkaravuista se ajatus sitten lähtikin ja päätin rakentaa teille raikkaamman sekä kevyemmän Toast Skagen -katkarapuleivän! Täytteessä on käytetty ainoastaan yhden keltuaisen lisäksi hieman oliiviöljyä, joten ei huolta mistään valtavasta majoneesi/kaloripommista. Tässä Skagenissa ravut ja raikkaus ovat pääosassa. Tässä reseptissä hyödynnettiin myös superkätevää IKEA moniviljaleipäainesseosta, johon tarvitsee ainoastaan lisätä vesi, sekoittaa ja paistaa uunissa IKEA leipävuokaa hyödyntäen. Äärimmäisen helppoa sekä kätevää. 

Katso resepti sekä ohjeet raikkaaseen Toast Skageniin ylläolevasta videosta. Videolla näette myös uudistuneen keittiöni! Olen siitä ihan äärimmäisen onnellinen. Niin #ihanaaollakotona. 

Muistakaa, että IKEA keittiöviikot jatkuvat vielä 14.2. asti! Lisäinspiraatiota keittiöostoksiin löydät myös IKEA nettisivuilta täältä.

Behind the camera: Karoliina Jääskeläinen 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    No NAM? Täytyypi tuotakin kokeilla! Sinappi on ollut jo testissä ja hyvää on??
    Keittiö näyttää tosi kivalle nyt? Hyvä muutos!

    • Kira Kosonen

      Niin munki mielestä!! :) <3