CATEGORIES
26.10.2016

LONDON FW VIDEO PART 3

Videos

*Kaupallinen yhteistyö: Instru / Trendwalk.fi

Noniin tässä tulisi Lontoossa kuvatun minisarjan viimeinen osa! Pakko pahoitella jo etukäteen videossa esiintyvää finglish (finnish + english) kieltäni. En ole aikaisemmin tajunnut sekoittavani sanoja puheessa näin pahasti, mutta heti kun puheen lisäksi mukana on vielä tekstitykset, niin finglish sanat erottuvat kyllä sata kertaa pahemmin. Ai kauhistus.

Nyt olen kotosalla pakkaamassa viimeisiä tavaroita kasaan, sillä lähden taas piipahtamaan Tukholmassa! Siellä on illalla luvassa muotibrändi Weekdayn sekä vakuutusyhtiö IF:n järjestämä muotinäytös. Mukaan lähtee taas kasa tuttuja täältä Helsingistä, joten varmasti kiva reissu edessä. Ainakin näytöksen tilat ovat todella hauskat ja erikoiset... En voi vielä paljastaa enempää, mutta palaan asiaan Tukholmasta. Kivaa keskiviikkoa kaikille!

//Here's the last episode of the mini series we shot in London! I hope you liked the videos. Now I'm off to Stockholm to see the Weekday X IF fashion show. I'm going to be there for only one night so I'll be back already tomorrow. Looking forward for the event, because I just found out the location to the show and it's going to be so much fun. I'll tell you more about it later! Now off to the airport.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • M

    Kivoja kyllä ollu kaikki videot, toivottavasti nähdään lisää jossain vaiheessa! :) Finglish on jo arkipäivää, joten se ei sinänsä haittaa, mutta harmi kun suomen kielessä löytyy hienoja ja monipuolisia ilmaisuja asioille ja ne jäävät käyttämättä. Yritetään vaalia omaa rikasta kieltä ja eri murteita, vaikka englanti onkin pakollinen kieli nykyisin niin työ- kuin vapaa-ajan asioissa. :)

  • Iina

    Mua ei ainakaan haitannut sun “finglish!” En olis edes tajunnut jos et olis maininnut ?
    Lisää tämmöisiä videoita!!!