CATEGORIES
30.12.2015

BEST OF 2015

Videos

Tein tätä koostetta koko päivän ja kyyneleet vain valuivat pitkin poskipäitäni. Mikä vuosi tämä olikaan! Tähän vuoteen mahtui kymmenen vuoden edestä reissuja, kokemuksia, uusia ihmisiä, naurua ja itkua. Niin paljon on tapahtunut, että melkein iskee ihan paniikki vuoden loppumisesta. Haluaisin pysäyttää kellon ihan vaan hetkeksi ennen vuoden vaihtumista, miettiä yksin kulunutta vuotta ja olla täydessä hiljaisuudessa ajatusteni kanssa. En ole koskaan elämässäni toivonut, että vuosi jatkuisi juuri sellaisenaan. Aina on ollut haaveita seuraavalle vuodelle, mutta mistä uskallan enää edes haaveilla tälläisen vuoden jälkeen.

Blogissa on vuoden aikana näkynyt suurimmaksi osaksi kaikki isoimmat jutut, mutta niin paljon on myös tapahtunut blogin ulkopuolella. Keväällä pitkäaikainen parisuhde päättyi ja se jätti ihan omanlaisen muistijäljen tähän vuoteen. Lähdin kohti kesää täysin tietämättömänä siitä, mitä loppuvuosi toisi vielä tullessaan. Olin päättänyt keskittyä töihin ja ystäviin, mutta elämällä oli selvästi myös toisia suunnitelmia. Keskellä kesää, täysin yllättäen se nimittäin iski. Rakkaus vasten kasvoja ja kovaa. Vei jalat ihan alta. Loppu kesä menikin siamilaisina kaksosina pitkin Helsingin katuja. Olen pitänyt uuden suhteeni todella piilossa täältä ja tähän selityksenä haluan vain sanoa, että itsellänikin on ollut vaikea sisäistää tätä kaikkea, saati sitten yrittää pukea se sanoiksi tänne teidän nähtäville. Viimeisin reissu Losiin tehtiin tosiaan yhdessä ja aikamoinen lopetus se olikin tälle vuodelle. Autolla ylös Friscoon ja takaisin Losiin kuuluisaa Pacific Highwayta pitkin. Huh huh. Tästä yksi jättimäinen bucket list raksi ruutuun.

Elämä blogin ulkopuolella on siis ollut varsinaisessa myllerryksessä koko vuoden ja siksi tästä kaikesta onkin välillä vähän vaikea ottaa otetta. Onneni tuntuu jopa vähän epätodelliselta. Voiko tälläistä oikeasti olla? Voin kertoa, että ehkä pelottavin tunne on se, kun kaikki on niin täydellisen hyvin. Pitäisi osata elää hetkessä ja olla kiitollinen jokaisesta sekunnista, mitä se kestää. Ja niinhän minä olen. Olen aivan sanattoman onnellinen ja kiitollinen tästä vuodesta ihan kaikessa merkityksessään. Tämä oli todellakin koko elämäni mullistavin, upein ja rikkain vuosi niin monella eri osa-alueella. Huomenna nostan sen kunniaksi kyllä ison maljan. 

Kiitos teille kaikille, että olette olleet mukana matkassa. En nyt edes sano mitään vielä ensi vuodesta. Tämä vuosi saakoon kaiken kunnian ja hohdon juuri nyt. Se on todellakin sen ansainnut. 

//I made this video yesterday and I couldn't stop crying. What a year this was! So much awesome memories, travels, new people, opportunities and happiness. I really don't want the year to change, cause what could I possibly ask for next year after something like this?

You've seen most of the highlights of life here on the blog, but also so much has happened in my personal life that has truly left a mark on this year. In the spring I ended a really long relationship and didn't know at all what would happen. Little did I know that life clearly had plans all set up. In the middle of the summer, totally out of the blue, it happened. I fell in love. Hard. I haven't told you almost anything about my new relationship but now you know the deal. My life totally went upside down when we met and I couldn't be happier.

I think the scariest thing ever is actually being this happy. I should enjoy every small second it lasts, but at the same time I always think could this all really be happening to me. Sometimes my happiness feels just so unreal. Thats why I simply could not ask for anything more. I'm just going to embrace this year and all that came along with it. This truly was the most changing, meaningful and memorable year of my entire life. Definitely going to raise a big glass to celebrate it tomorrow.

Thank you all for being with me on this crazy journey. I'm not going to even say anything about next year. I'm just gonna let 2015 shine. Shine like the diamond the year was to me.//

30 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna/Beauty Box

  Sulla on ollut kyllä mahtava vuosi. Olen iloinen puolestasi. Onnea vuoteen 2016! <3

  http://www.beautyboxblog.com

 • Maikki

  Kyllä on ollut mahtava vuosi sulla ja mahtava video. Sitä katsoessa nousi itselläkin leveä hymy huulille ja mieleen muistui nämä tapahtumat, joista olen pitkin vuotta blogista lukenut. Ja jotenkin viimeisimmän Losin reissun postauksista jäin arvelemaan, että uusi parisuhde olisi totta ja teitä reissussa kaksi. Joitakin “me”-lauseita siellä taisi olla.? Onnea parisuhteelle ja tälle vuodelle!

 • Melisa

  Sulla on kyllä ollut mieletön vuosi. Vaikka blogiasi tiiviisti seuraankin, en edes muistanut näitä kaikkia juttuja enää. Olet tehnyt kovasti töitä ja kaiken tämän ansainnut. Hyvä Kira <3

  • Kira Kosonen

   Pakko myöntää, että niin paljon on tapahtunut että osaa en muistanut itsekkään! Siksi hetki vuoden kasaamista teki todella hyvää :) <3 Kiitos tuesta!!

 • Milla

  Wow mikä video! Sulla on kyllä ollut ihan mahtava vuosi, oon hurjan onnellinen sun puolesta <3 Varsinkin tuosta uuden rakkauden löytymisestä. Se todellakin kolahtaa just silloin kun sitä vähiten odottaa :) Itsekin erosin tänä vuonna pitkästä suhteesta, joten suunnitelmissa on keskittyä nyt vähäksi aikaa itseeni ja ehkä alkaa toteuttaa jotakin uutta. You never know.

  Ihanaa vuotta 2016! <3

  • Kira Kosonen

   Se iskee kuule just silloin, kun vähiten odottaa, joten ehdottomasti nyt vaan täysillä eteenpäin omia juttuja tehden ja nauttien elämästä!! Kaikkea parasta tälle vuodelle ;) <3

 • Eveliina

  Huikea vuosi, huikea sinä! Olet ansainnut blogimenestyksesi, olet tehnyt tätä todella täysillä ja panostanut kaikkesi, se näkyy. Tavattiin kerran Bik Bokilla Olsenin sisarusten malliston avajaisissa, ja teistä Hannan kanssa jäi aito ja avoin kuva. Sekin näkyy blogeissanne, ja se on menestyksenne takana. Ei verhoja, ei feikkausta, vain te itsenänne ja mahtava tyylitajunne, silmänne kauneudelle. Älkää hukatko sitä, aitoutta.

  Myös superiloinen yksityiselämän onnestasi, tiedän tunteen – mikään ei vaan voisi olla paremmin. Yhtä kauhulla odotan tätä vuotta 2016, tämä vuosi kun oli munkin elämäni upein – sain unelmaduunistani vakituisen, saan tehdä jotain mitä tosissaan rakastan, ostettiin rakkaasta saaresta mieletön mökkitontti ja mikä huikeinta, mentiin naimisiin Italiassa syyskuussa monien vaikeidenkin vaiheiden jälkeen. Puit niin hyvin sanoiksi sen ettei melkein uskaltaisi edes kohdata uutta vuotta, aargh kunpa mitään kamalaa ei rangaistukseksi tästä onnesta sattuisi! No ei uskota niin, eihän?! Tähtiä kohti vaan, eli vieläkin upeampaa tätä vuotta meille, eiks joo? :)

  • Kira Kosonen

   Ihanasti sanottu, kiitos Eveliina! <3 Ja sylin täydeltä onneksi olkoon häistä ja kaikesta upeasta, tuntuu varmasti NIIN mahtavalta. Sitä osaa varmasti myös arvostaa ihan eri tavalla, jos takana myös vaikeampia aikoja. Kaikilla niitä nimittäin on ja tulee, mutta se ratkaisee miten ne selvitetään yhdessä. <3 Ehdottomasti upeita aikoja myös vuodelle 2016 molemmille! <3

 • mmagic

  Ihana video. Silloin ennen kuin aloitit blogin ja luin strictly styleä, ja kuinka siskosi kehui sinua ja kehotti pitämään silmällä josko sinä mahdollisesti aloittaisit bloggaamisen, ajattelin että no voihan sitä sitten vilkaista. Ja heti ensimmäisistä postauksistasi lähtien näin että sinulla oli kyllä silmää ja kykyä luoda todella menestyvä blogi. Nousit heti lemppariblogieni joukkoon ja sinulta saa aina inspiraatiota ja hyvää mieltä. Kiitos tästä ja onnea uudelle vuodelle <3

  • Kira Kosonen

   Kiitos ihan älyttömän paljon tästä! <3 <3 <3 On niin mahtavaa kuulla, että olet ollut alusta asti mukana :) Yritän parhaani myös tänä vuonna, että pystyisin jakamaan inspiraatiota ja hyvää miltä sinulle. Kiitos ja onnea myös sinne!

 • Emmi

  Vau sulla on kyllä ollut mieletön vuosi!! Kaikkea hyvää myös vuodelle 2016! :)

  • Kira Kosonen

   No sitä samaa sylin täydeltä myös sinne! <3 <3 <3 Tehdään siitä yhdessä upea? ;)

 • Nina

  Nyt kyllä kostu silmäkulmat tästä videosta! Aidosti iloinen kaikista sun hienoista saavutuksista Kira! Keep on rockin’ ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle :)

  • Kira Kosonen

   Se, että pystyy iloitsemaan myös muiden puolesta kertoo paljon ihmisestä. Sinulla on varmasti todella iso ja upea sydän <3 Kiitos ja kaikkea parasta myös sinne!

 • Haidi

  Ihana video ja vitsi mikä vuosi sulla on takana! :) upea on ollut seurata sun matkaa blogin alkuajoista tänne Saakka! Tuleva vuosi tuo varmasti mukanaan mitä upeimpia seikkailuja :>

  • Kira Kosonen

   Toivotaan niitä hyviä muistoja puolin ja toisin! <3 Kiitos kun olet mukana :)

 • TanjaP

  Huikea vuosi Kira!Ilo on ollut seurata mitä tapahtuu ja kuinka hienoja asioita sinulle on tapahtunut. <3
  Onnea uuteen vuoteen työn ja parisuhteen saralla,olkoon tuleva vuosikin aivan huippu!

  • Kira Kosonen

   Olkoon ehdottomasti ja samalla isot onnentoivotukset myös sinne! Tästä vuodesta tehdään yhdessä upea, eikö niin? <3

 • Mardy

  Täällä näytön toisella puolella on ollut huikeeta seurata sinun kulunutta vuotta, siihen on mahtunut vaikka mitä(niin kuin videossa näkyi). Hyvää uutta vuotta 2016!

  • Kira Kosonen

   Kiitos ja kaikkea ihanaa ja hyvää myös sinne!! Hyvää uutta vuotta! <3

 • minimalist

  On ollut mukava seurata sun kulunutta vuotta täällä blogissa. Muistan kun lähditte tuonne Nellyn reissulle monen muun seuraamani bloggaajan kanssa ja mietin kuinka hieno reissu sen täytyy olla! Kaikkea ihanaa vuodelle 2016!

  Keep on keeping on ja me lukija seurataan sua täällä! :)

  • Kira Kosonen

   Se, että seuraatte tekee tämän kaiken mahdolliseksi, joten iso ISO kiitos, että olet aina ollut mukana kannustamassa <3 Kaikkea parasta ensi vuoteen sinulle ja kaikille rakkaillesi!

 • Mia

  Aivan mielettömän ihana video Kira!
  Hymyilin täällä koko videon läpi ja meinasi itselläkin tulla nauru vedet silmissä sillä 2015 on myös ollut minun yksi parhaista vuosistani :) haikeana sen jätän taakse ja vähän jännityksellä odotan voiko 2016 mitenkään ylittää tätä vuotta. Toisaalta kiinalaisen kalenterin mukaan ensi vuosi on tuliapinan vuosi eli kuulostaa että ainakin siinä tulee olemaan potkua ??

  • Kira Kosonen

   HAHAH noniin!!! Potku on välillä kaikille vähän hyväksi ;) Saa tosiaan nähdä mitä tapahtuu, nyt on ainakin ihan tyhjä olo siitä mitä kaikkea voikaan olla luvassa. Hyvä niin. Yksi päivä kerralaan täysillä nauttien eteenpäin <3 Hyvää uutta vuotta!

 • Jennifer

  Onnea kaikesta saavutuksesta, oot mahtava!<3 ja iso sydän parisuhteelle :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos sinulle! ja iso sydän sinne! <3

 • Julia Toivola

  Ihana video <3 Niin fiiliksissä saanu olla koko vuoden sun puolesta.

  • Kira Kosonen

   Iso kiitos, että suurimman osan oon saanut jakaa rakkaan ystävän kanssa <3 Huh mitä kaikkea universumi meille ensi vuonna keksiikään ;) LOVE YOU!

 • -heini-

  <3<3<3 paljon onnea ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen!

  • Kira Kosonen

   Sitä samaa sinne ihana! <3