CATEGORIES
14.10.2018

TENERIFFA VIDEO

Videos

*Kaupallinen yhteistyö Norwegianin kanssa

Tässä videossa vähän tunnelmaa meidän hyvinvointireissusta Teneriffalle! Kuten jo aiemmissa postauksissa olen sanonut, niin Kanariansaarien monipuolisuus ja muutos viimeisten vuosikymmenien aikana kyllä yllätti minut. Olen käynyt Teneriffalla viimeksi 13-vuotiaana ja sieltä muistikuvissa oli ainoastaan vilkkaat turistikeskittymät ja ravintoloiden sisäänheittäjät, mutta tältä reissulta mieleen jäi ihanat uudet spa hotellit, luonto sekä pohjoisen ihanat autenttiset pikkukylät. 

Turistialueet ovat saarella kyllä vielä ihan entisellään ja sielläkin käytiin nopeasti pyörähtämässä, mutta tulipahan taas todettua, että ei oikein minulle. Kaipaan enemmän rauhaa, luontoa ja kulttuuria ympärilleni! Tästä syystä suosittelenkin Teneriffalla katsomaan alueita erityisesti isompien turistikeskittymien ulkopuolelta. Oikeastaan kaikki saaren pohjoisosan paikat olivat super sympaattisia ja luonto kaunista, joten suosittelen niitä jos autenttisempi espanjalainen tunnelma on mieleesi.

Mahtavaa tässä kohteessa on tosiaan se, että kelit ovat lähes ympäri vuoden mahtavat, lentoaika kohtuullinen (suoralla lennolla vain 6,5h Helsingistä) sekä pieni aikaero. Norwegianin reittilennot kulkevat saarille lähes päivittäin, josta syystä tänne on myös helppo räätälöidä ihan oma matka perinteisten pakettilomien sijaan! Teneriffalle Norwegian lentää myös kahteen eri kohteeseen, etelään sekä saaren pohjoisosaan. Edullisen, nopean sekä kätevän reitin vuoksi tänne voisi lentää myös ihan vaikka pitkäksi viikonlopuksi, jos D-vitamiinin puute iskee, mutta viikon kestävään lomaan ei ole mahdollisuutta. Itse pidän tämän vaihtoehdon ainakin mielessä myös jatkossa. 

Norwegianin lentoja Teneriffalle sekä muille Kanariansaarille pääset tutkimaan lisää tästä. 

Video by Juuli Rönkä

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*