CATEGORIES
13.7.2018

RUISROCK 2018 VIDEO

Videos

*Ruisrock viikonlopun tarjosi Visit Turku & Zadaa 

Noniin tässä pieni fiilisvideo meidän viikonlopusta Turussa! Olimme siellä tosiaan Jekun kanssa Visit Turun sekä Zadaa secondhand muotisovelluksen vieraina. Meidän ohjelma Turussa alkoi tästä syystä jo festariviikonloppua edeltävänä torstaina, jolloin käytiin nopeasti heittämässä tavarat keskustassa sijaitsevaan Scandic Plaza hotelliin ja suunnattiin Aurajoelle testaamaan Låna piknik-veneitä, jotka ovat vuokrattavissa ihan kaikille! Veneisiin mahtuu kerralla 8 henkilöä ja sähköveneitä saa ajaa itse. Kuinka hauska idea vuokraa tälläinen kaveriporukalla ja pistää piknik pystyyn keskellä Aurajokea?! 

Veneajelun lisäksi pääsimme testaamaan myös Nooa sekä Kakolanruusu ravintolat, joista varsinkin jälkimmäinen vei kyllä molempien mun ja Jekun sydämet. Ihan mieletön mesta (vanha vankilatila) ja niiin hyvää ruokaa. Pääsimme täällä maistamaan myös Kakolan klassikko nimistä drinkkiä, jonka vuoksi tulemme vähintään pian uudestaan takaisin Turkuun. Yksi viikonlopun kohokohdista hehe.

Itse festivaalialueella tuli sitten vietettyä kolme pitkää, mutta äärimmäisen hauskaa päivää. Tehtiin joka päivä alueella myös Zadaa muotisovelluksen "festarihaasteita", jotka olivat mm. hyvän asukuvan ottaminen, glitter style challange ja secondhand paidan tuunauskisa. Näistä tuo vanhan rokkipaidan stailaaminen oli ehdottomasti minulle se mieluisin ja päädyinkin lopulta käyttämään tätä tuunattua rokkipaitaa kaksi päivää putkeen :D Minulla oli kyllä vaikka mitä eri asuja mukana, mutta ei. Vanha rokkipaita vei kaikista voiton. Kuvan paidasta näet tästä. Festareille on kyllä selvästi ihan turha suunnitella mitään tiettyjä asuja. Pitää mennä vaan fiiliksen mukana! Tästä syystä täysin uusiin asuihin panostaminen on kyllä vähän turhaa (ainakin omalla osalla) ja ensi kerralla taidankin panostaa vaan secondhand juttujen tuunaamiseen. Toimi niin hyvin ainakin tällä kerralla!

Kiitos vielä yhdestä kesän parhaasta viikonlopusta Visit Turku sekä Zadaa! Oli niin hauskaa ♥

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*