CATEGORIES
27.2.2018

EKA VLOGI HONKKAREISTA

Videos

Ennen reissua ostin uuden vlogikameran (kiitos Alexa kameravinkistä♥), jotta pääsisin tallentamaan myös vähän erilaista tarinankerrontaa blogiin! Tarkoituksena on kuvata teille tältä reissulta todella rentoa materiaalia, josta välittyisi mahdollisimman aito meininki ja tunnelma. Blogin kuvapostauksissa keskitytään sitten tuttuun tapaan enemmän visuaaliseen puoleen/vinkkeihin yms.

Kameran käytössä, kuvaamisessa ja tälläisten videoiden editoimisessa on vielä paljon opittavaa, mutta eiköhän se silmä harjaannu ajan kanssa. Otan myös mielelläni vastaan teiltä ideoita/vinkkejä, mitä haluisitte, että sisällytän näihin videoihin? Tässä ensimmäinen video meidän lentomatkasta Hong Kongiin, saapumisesta hotelliin sekä ekan illan dinneristä.

 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenni

  Kiva vlogi! Ja tykkään kun oli sopivan mittainen. Luen aina aamuisin blogeja eikä ole aikaa jäädä katsomaan pitkiä videoita niin tämä oli hyvä! Kiva päästä kurkistamaan tällä lailla teidän lomareissuunne. Matkakuume vain tulee :D

 • Inkku

  Kiva vlogi ja hotelli! Itse asuin tokan kerran Honkkarissa käydessä Islandin puolella JW Marriotissa. Se oli kanssa tosi makee. Siellä jossain kerrosten välissä oli terassilla täyspitkä uima-allas ja jacuzzi missä oli kiva tsekkailla kaupungin valoja myöhään illalla. Kenttäbussilla pääsi kätevästi hotellin eteen. Nythän siellä menee juna jolla pääsee kentältä stadiin. Ihanaa Honkottamista! 😀

 • Kata / Love Katariina

  Ihan super kivaa että sinäkin olet alkanut tekemään videoita! Näissä pääsee näkemään niin paljon enemmän just sitä aitoa meininkiä ja muutenkin jotenkin pääsee lähemmäs sitä persoonaa blogin takana. =)

  https://nouw.com/lovekatariina

 • Anna

  Moi! Ois kiva kuulla millä kameralla vloggaat? Tsemppiä videoiden tekoon! Anna