CATEGORIES
15.12.2017

YHTÄKKIÄ VIETNAMISSA

Vietnam

*Pakettimatka omakustanteinen / Business-luokan tarjosi Aurinkomatkat
Täällä sitä ollaan, maailman toisella puolella Vietnamissa Phan Thietissä. En ole matkastani ehtinyt edes täällä blogissa kirjoittamaan saatikka mainitsemaan, koska kaikki tapahtui niin super äkkiä. Nimensä mukaisesti lähdimme ystäväni Kiran kanssa äkkimatkalle!

Rakkaalla kaimallani vaihtuu työpaikka, jonka vuoksi hän on nyt muutaman viikon lomalla ja hän ehdotti minulle jos lähtisimme jonnekin ihan ekstemporee yhdessä. Minä kun tosiaan pystyn tekemään työni melkein mistä päin maailmaa tahansa, niin olin varmaan Kiran varmin matkaseuralainen tämänkaltaiselle reissulle. ;)
Etsimme sopivaa kohdetta koko viime viikonlopun aikana ja olimme jo luovuttaneet ihanan ja rentouttavan get awayn suhteen, kunnes löysimme aivan täydellisen PAKETTImatkan! Kyllä, pakettimatkan, jollaisella olen viimeksi ollut varmaan lapsena. Mutta ei vitsi miten siistiä onkaan, kun kaikki on valmiiksi ajateltuna ja hoidettuna, jolloin voi itse keskittyä vaan kaikkeen oleelliseen eli tällä matkalla rentoutumiseen ja lomailuun.

Tämä pakettimatka, jolle lähdimme keskiviikkona Helsingistä on Aurinkomatkojen järjestämä ja pitää sisällään Finnairin suorat lennot Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn, bussikuljetukset Phan Thietiin ja siellä viikon majoituksen loistokkaassa Aroma Beach Resort & Spa hotellissa. Diili oli niin loistava, että ei missään nimessä haluttu päästää sitä lipumaan ohitsemme ja tartuimme kiinni.
Matka kohteeseen ainakin sujui niin mukavasti kuin 11 tunnin lentomatka voi vaan sujua. Vaikka lento oli todella pahasti myöhässä tiistain räntämyrskykaaoksen jäljiltä, niin itse lento sujui ihan täydellisesti, koska pääsimme matkustamaan business-luokassa! Tästä upgreidauksesta isoin kiitos Aurinkomatkoille. Ihan paras synttärilahja. Aurinkomatkat tarjoavat nimittäin mahdollisuuden korottaa lomalentoja business-luokkaan helposti ja suoraan heidän myyntipalvelunsa kautta , joten mikäli lomallaan haluaa hemmotella itseään vielä vähän enemmän, niin tämä on erittäin oiva tapa siihen. Tällä matkalla korotukset olivat alk. 350€, joten ei paha ollenkaan huomioonottaen kaikki hyödyt. Lisää business-luokan eduista voit lukea täältä.
Tätä palvelua aion itse ainakin hyödyntää tulevaisuudessa mutta kannattaa olla nopea korotusten varauksien kanssa, sillä nämä diilit ja paikat menevät nopeasti. Esimerkiksi meidän paluumatkan business on jo loppuunmyyty, emmekä pystyneet ostamaan sinne enää lippuja, vaikka olisimme kyllä niihin panostaneet.

Joka tapauksessa meidän viime yön lento sujui niin leppoisasti nukkuen ja leffoja katsoen. Business-luokan penkit saa täysin makuu-asentoon ja vastamelu-kuulokkeet takaavat astetta parempia elokuva-kokemuksia. Business-luokan ruokatarjoilu ja kaikki mukavuutta lisäävät oheistuotteet (tossut, silmälaput, korvatulpat, hammasharja, rasvat) tekevät kyllä matkustamisesta oikeasti nautinnollista! Olimme 11 tunnin lennon jälkeen varmaan levänneempiä, kuin Helsingin päädyssä.

Ho Chi Min Citystä matka jatkui Aurinkomatkojen bussikuljetuksella Phan Thietiin, joka sitten olikin matkan tylsin kohta. Ajomatka kesti nimittäin melkein 5 tuntia yhden pidemmän ruokatauon kanssa, mutta onneksi se taittui ihan hyvin äänikirjoja kuunnellessa sekä Kiran kanssa höpötellessä. Bussimatkaa myös helpotti toki hyvin nukutut unet koneessa. 

Onneksi bussimatkan jälkeen odotus sitten palkittiin ja saavuimme perille meidän upeaan resorttiin Mui Nen alueelle! Saavuimme perille aika myöhään illalla, joten emme ehtineet oikein muuta kun käydä vähän kävelemässä alueella, jonka jälkeen suunnistimme heti virkistävään jalkahierontaan ja ravintolan kautta suoraan huoneeseen rentoutumaan. Täydellinen startti lomalle. Lisää kuvia resortista tulossa tietty myöhemmin. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

10 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*