CATEGORIES
8.10.2018

TERKUT TENERIFFALTA

Tenerife

Heippa kaikki! Pahoittelut pienestä hiljaiselosta blogin puolella ja terkut täältä aurinkoiselta Teneriffalta. Ollaan kunnon kuvausreissulla Juulin kanssa täällä ja nimensä mukaisesti päivät ovat kuluneet aina kokonaan joko kameran edessä tai takana. Ollaan tehty niin paljon kaikkea, että postausten rakentaminen on jäänyt vähän jalkoihin. Pelkästään kuvamateriaalin läpikäymiseen menee varmaan yksi päivä kun lähdetään täältä pois, mutta sitten pääsen kunnolla myös tekstien kimppuun!

IG:tä on onneksi ehtinyt päivitellä tosi hyvin ja sieltä voikin kurkkaa pian reissun kohokohtia pienen koosteen muodossa, jota olen tekemässä. IG feed taitaa myös elää omaa elämäänsä Teneriffan palmujen alla vielä hetken aikaa, vaikka pian Suomeen täältä takaisin tullaankin.
 • BANANA MOON Bikini

Juuli tuhisee jo täyttä unta tossa vieressä (pitkä päivä takana), joten minäkin laitan nyt valot pois ja menen unten maille. Halusin vaan tulla sanomaan pikaiset moikat ja kertoa, että P A L J O N kuvia on vielä tulossa ja vinkkejä tänne matkaaville. Itse voisin myös hyvin jäädä tänne vähän pidemmäksikin aikaa :D

 

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saara

  Sulla on aivan mieletön tukka! :)

 • Mm

  Moikka! Ois ihan mahtavaa jos ehtisit asap vastaamaan, että onko sun omistama sohvapöytä tämä https://www.kaluste10.fi/product/648/sohvapoyta-petra-120-temahome–k38l120s75 :-) onko helppo pitää puhtaana, entä jääkö pintaan helposti jälkiä?

  • Kira Kosonen

   ON!!! ja on <3 Se myös kevyt joka ei ehkä välity kuvassa, joten helppo siirrellä :) Super tyytyväinen ollut kyllä :)

 • Jade

  Oi, Ihania kuvia! Mistä on tuo mustavalkoinen ”huivi”?

  • Kira Kosonen

   Se on itseasiassa Australiasta jostain kojusta vaan ostettu :)

 • Merja

  Teneriffan kuvia odotellessa.