CATEGORIES
10.3.2018

DREAM COME TRUE – AUSTRALIA

Sydney

Todella pitkäaikainen unelmani kävi toteen, kun astuin Australian rajan yli! Paras sarja muuten ever. Tiesin sarjan ansiosta, että Australiassa ollaan todella tarkkoja siitä, mitä maahan tuodaan, joten Honkkarissa vielä tuplatarkistin ettei minulla ole jäänyt hedelmiä tai pähkinöitä johonkin jemmaan. Pähkinöitä minulta löytyy nimittäin aina milloin mistäkin kolosta! Pääsin kuitenkin todella sutjakkaasti maahan ilman mitään kyselyitä tai tavaroiden penkomisia. Olin jopa vähän yllättänyt miten iisisti kaikki kentällä sujui. Ainakin jos vertaa siihen kyselymäärään, joka tulee aina Yhdysvaltoihin matkustaessa.

Myös viisumi oli todella helppo hankkia suomalaisena tänne ja se oli myös eVisitor viisumina täysin ilmainen! Äitini linkkasi minulle tämän loistavan postauksen Australian viisumin hankinnasta silloin kun varasin lennot tänne ja oli kyllä todella helppo setti hoitaa. Muistakaa tehdä eVisitor -hakemus kuitenkin vähintään aina 2 viikkoa ennen tuloa maahan. Tämä meinasi jäädä meillä aika tiukoille Julian kanssa. Heh heh.

Varattiin lennot Julian kanssa tänne myös samaan aikaan ja olimme omasta mielestämme ajoittaneet lennot siten, että olisimme täällä samana aamuna. Honkkarissa kuitenkin tajusin, ettemme mitenkään voi olla samana päivänä perillä, kun kuulin Julian lähtöajan. Niin siinä sitten kävikin, että Julia tuli perille vasta vuorokauden minun jälkeeni. Hyvä startti tälle meidän Tiuhti & Viuhti seikkailulle! :D

Yksi vuorokausi yksin olikin sitten aika todella ihana pieni breikki kaikesta ja sain ihan ylhäisessä yksinäisyydessä nauttia tästä USKOMATTOMASTA maisemasta meidän Shangri-La hotellissa! Kirjaimellisesti vaan kiljuin ja hypin, kun pääsin huoneeseen! Vietinkin solo vuorokauteni vaan lähinnä hotellihuoneessa maisemia ihastellen ja työhommia tehden. Kruunasin päivän vielä pitkällä kylvyllä ja leffa-illalla. Ihan parasta.

Seuraavana aamuna heräsinkin siihen, että Julia hyppäsi päälleni aamulla sänkyyn klo 07.30 maissa. Siitä se yhteinen Australia-seikkailu sitten kunnolla käynnistyikin ja vitsit mitä kaikkea ollaankin jo ehditty ihan muutamassa päivässä näkemään... ja vielä melkein 3 viikkoa edessä! Huh huh.

Tervetuloa matkaan mukaan. ♥

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jutta

  Ihana matkaa teille! Itse palasin juuri pari viikkoa sitten austraaliasta ja jo haaveissa uusi matka :) siellä on kyllä niin paljon hienoja paikkoja😍Paljon jäi vielä näkemättä, joten takasin on vielä joskus päästävä😍

 • Jade

  Ihana seurata matkaasi ja upeita kuvia upea reissu jo ollut ja aina vaan paranee 😃 Heh, Jännä kun meidän Jenkkeihin saapuminen on taas aina sujunut todella vaivattomasti niin JFK:n kuin MIA:n kentällä ja käymme Jenkeissä kuitenkin pari kertaa vuodessa.
  Muutama kuukausi sitten JFK:n kentällä oli nopein ikinä, siitä kun astuimme koneesta niin 15 minuuttia, oli jo matkalaukut käsissämme. Kaikki siellä käyneet tietävät kuinka paljon tulohallissa on väkeä, mutta onneksi avaavat sitä mukaa uusia linjoja kun halli alkaa täyttyä. Nyt saimme oikein juosta tyhjälle ”tiskille” siitä ilman sen kummempia kyselyitä leimat ja eteenpäin henkilölle joka otti tullilomakkeen ja kun tulimme matkalaukkuhihnalle mieheni näki että laukkumme tulee jo ensimmäisinä hihnaa pitkin 😊 Siinä ihmettelimme, että mitäs tässä oikein tapahtui, kaikki kävi niin nopeasti ettei ehtinyt miettimään mitään. Mutta oikein ihanaa, upeaa ja avartavaa matkaa 👍

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! Upea reissu ollut ja varmasti paljon kaikkea ihanaa edessä! :) <3

 • Malina

  Shangri-La! Paras hotelli Sydneyssa jo maisemien takia. Ja mä luulin, että ootte 3 viikon budjettimatkalla. Have fun!

  • Kira Kosonen

   Alotettiin vaan super kivalla hotellilla :D Ei pysty mitenkään kolmea viikkoa painaa samalla tasolla haha!