CATEGORIES
21.12.2019

JOULUN PARAS LAHJA

Switzerland

Tämän joulun paras lahja on ehdottomasti se, että päästäänkin tulemaan poikaystäväni kanssa SUOMEEN jouluksi! <3 Olimme varautuneet viettämään joulua kahdestaan Sveitsissä, mutta vapaita päiviä myönnettiinkin sen verran, että meillä on mahdollisuus viettää joulu kotona molempien perheiden kanssa. Ihan parasta! Voiko sitä enempää oikeastaan edes toivoa.

Matkaan pääsemme lähtemään tosin vasta aattona, joten saavumme todennäköisesti suoraan lentokoneesta joulupöytään. Kaikki valmistelut jää siis tällä kertaa perheillemme, mutta luvataan sitten vaikka siivota haha. Ja tuoda viinit! Sillä välin täällä on ollut aikamoinen puristus molemmilla käynnissä töiden suhteen, mutta kohta voi puhaltaa ulos. Töiden välissä on ollut ihana kuitenkin nauttia Sveitsin taianomaisesta tunnelmasta ja tässä onkin muutamia kuvia siitä, kun siskoni ja Karoliina olivat vielä täällä.

Tämä on hotelli Beau Rivage Palacen pihalle rakennettu IHANA joulumaailma, joka on avoinna kaikille! Täällä pystyi paistamaan vaahtokarkkeja notskilla, nautimaan kuumaa kaakaota tai glögiä ja  muutenkin vaan ihastella kaikkia upeita valoja sekä tunnelmaa. Ollaan vierailtu täällä hotellilla nyt useamminkin ihan pelkästään juuri tunnelman sekä koristeiden takia. Ihan kuin jostain satumaasta! 

Tässä olisi kyllä jollekin hotellille Suomessakin aikamoinen liikeidea tai tapa lisätä myyntiä joulun alla. Kaikki haluavat kokea vähän joulun taikaa eikö niin?

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*