CATEGORIES
10.10.2019

LAKE BLAUSEE

Switzerland

Moikka kaikki ja pahoittelut viikon hiljjaiselosta täällä blogin puolella! Täällä on kunnon hullut viikot käynnissä, vaikka seesteisen upeassa ja rauhallisessa Sveitsissä ollaankin. Loka/marraskuulle on paljon töitä tiedossa, joiden esivalmisteluun on mennyt paljon aikaa, mutta tällä viikolla päästiin jo onneksi myös toteutuksen puolelle. Juuli lensikin tänne Suomesta auttamaan minua kuvauksien kanssa ja eilen otettiin sitten auto alle ja lähdettiin tekemään pieni kuvausreissu Blauseen.

Blauseen luonnonpuisto sijaitsee n. 40 minuutin ajomatkan päästä Bernista (1h40min. Lausannesta) ja on tunnettu sen kirkkaan turkoosin värisestä järvestä! Olen nähnyt paikasta paljon kuvia kaikkialla, mutta epäilin isosti onko vesi muka oikeasti sen väristä kuin kuvissa (tietäen miten helposti sen saa muokattua), mutta kyllä se vaan oli! Oltiin molemmat Juulin kanssa ihan haavi auki kun päästiin tänne.
Luonnonpuistoalue on aidattu ja se on auki päivittäin 9-21. Alueelle maksaa 8frangia per henkilö ja liput voi ostaa suoraan automaatista pääporttien edustalta. Täysin rahan arvoinen paikka ja järven ympärillä oli ihana ihastella upeita vuorimaisemia sekä nauttia ympäröivän metsän tunnelmasta. Meillä tosiaan oli kuitenkin vähän huonoa tuuria kuvaussään suhteen ja KOKO päivä tuli vettä aivan kaatamalla taivaalta. Saimme ainoastaan muutamia vartin pätkiä, jolloin sade vähän hellitti, mutta koko ajan sitä vaan tuli. Tunnelmana tämä oli itseasiassa aika ihanaa, mutta kuvausten kannalta aiheutti vähän hankaluuksia hehe.

Jos olette koskaan Bernin/Blauseen alueen lähellä niin suosittelen ehdottomasti tulemaan tänne vieralulle. Luonnonpuistossa voi myös vaeltaa, paistaa makkaraa notskipisteillä sekä jäädä vaikka majoittumaan järven kupeessa olevaan ihanaan spa-hotelliin. UPEA paikka. 

Kuvattiin täällä Juulin kanssa uusi DNA / Nokia mainos ja täytyy myöntää, että seesteisestä ympäristöstä huolimatta stressikertoimet olivat aika kovilla, kun mietin saadaanko tarvittavat materiaalit kasaan tuolla kaatosateessa. Pientä kikkailua ja suojan alla kuvaamista vaadittiin, mutta taistelun jälkeen loppu hyvin kaikki hyvin. Tai olen ainakin itse todella innoissani meidän lopputuloksesta ja en malta, että pääsen näyttämään kamppiksen mainosvideon sekä kuvat myös teillekin!

 

2 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*