CATEGORIES
7.8.2019

PALUU SVEITSIIN

Switzerland

Kerroinkin tästä jo aiemmin tällä viikolla IG stoorien puolella, mutta lauantaina koittaa tosiaan paluu Sveitsiin! Tällä kertaa vähän pidemmäksikin aikaa sillä muutan sinne nyt vuodeksi poikaystäväni kanssa. Tai hänen työsopimuksensa siellä on vielä vuoden mittainen, joten ainakin sen verran siellä ollaan. <3

Olen tulevasta vuodesta super innoissani ja en malta odottaa, että näen taas kaikki ihanat tyypit Lausannessa. Vietin siellä viime vuonna jo todella paljon aikaa, joten tutut nurkat ja useat tutut kasvot odottavat siellä vastassa. Kaikin puolin siis todella hyvä ja levollinen fiilis lähteä, vaikka toki perhettä ja ystäviä täällä tulee varmasti välillä ikävä. Tulen kuitenkin jatkamaan töitäni ihan normaalilla tavalla ja siksi tulenkin varmasti käymään Helsingissä useampaan otteeseen tässä vuoden aikana, niin näen kaikkia varmasti siinä samalla. Täysin eroon he eivät minusta siis pääse, hehe.
Tässä elämäntilanteessa minulle on kyllä kunnolla konkretisoitunut työni hyvät puolet, koska voin tosiaan jatkaa omaa uraani ihan samalla tavalla kuin aikaisemminkin vaikka olenkin ulkomailla. Isosiskonikin asui vuosia ulkomailla miehensä kanssa ja hän teki tätä samaista työtä myös siellä (kuten monet muutkin kolleegani) ja se tuokin minulle ihan äärimmäisen paljon lohtua. On minulle tärkeää jatkaa normaalisti omaa työpolkuani, vaikka asuinpaikka muuttuisikin poikaystäväni töiden mukaan. Siinä tulee varmasti olemaan omat haasteensa, mutta olen valmis katsomaan ne haasteet. Jos minulla on kerran näin hyvä mahdollisuus lähteä, niin miksi en lähtisi?

Sisällöllisesti blogin sekä Instagramin teemat tulevat pysymään pääpiirteittäin samoina, mutta tulen tänä vuonna keskittymään vielä erityisen paljon enemmän hyvinvointiin. En ole ehkä koskaan elämässäni voinut niin hyvin, kuin tuolla Sveitsissä ja se ympäristö vaan inspiroi minua pitämään vielä parempaa huolta itsestäni. Niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Viime vuoden tapaan tulemme varmasti tutkimaan myös paljon Lausannen lähialueen paikkoja, joten jonkin verran myös reissuvinkkejä varmasti tulossa! Onko jotain muuta, mitä haluaisitte ehdottomasti nähdä? Tai sisältöä, jota haluaisitte vuoden mittaan lukea? Arjen kulkua pääsette ainakin kurkkimaan sieltä Instagramin puolelta helposti.

On kyllä jännää, toivottavasti pysytte matkassa mukana!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • tytteli

  Heippa! Ensinnäkin, täytyy kiittää hyvästä blogista! Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun tänne kommentoin vaikka lukenut olen jo vuosia. Tuo Sveitsiin muutto on tosi mielenkiintoinen juttu näin lukijankin näkökulmasta. Reissuvinkit ovatkin ehdottomasti tervetulleita! Sitten kun olet jonkin aikaa Sveitsissä jo asustellut, olisi kiva kuulla esimerkiksi kulttuurieroista ja siitä millaista on elämä Sveitsissä verrattuna Suomeen :) Tuollaiset postaukset on aina mielestäni todella mielenkiintoisia. Ja myös reseptipostaukset olisivat kivoja. Antoisaa vuotta Sveitsissä ja mukavaa alkavaa syksyä! :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Kiitos viestistäsi :) Ehdottomasti kirjoitan aiheesta! Viime vuonna olin täällä jo paljon, joten jonkin verran oppinut jo paikan tavoille :D Ihanaa syksyä myös sinne <3

 • aanav

  En tiedä miten tämän sanoisin, mutta alusta asti sinua seuranneena olen viime aikoina miettinyt haluatko ylipäätään tehdä tätä enää. Kiva kuulla, että haluat! Blogissa on ollut melko hiljaista, yhteistyöpostauksia silloin tällöin eikä poikaystäväjutut kiinnosta. IGsta tiputin sinut pois ja tänne satuin nyt pitkästä aikaa katsomaan mitä kuuluu. Hienoa, että lähdet Sveitsiin! Ehkä tuottamasi sisältökin muuttuu taas kiinnostavammaksi. Hyvinvointi- ja reissujutuille siis iso plussa!

  • Kira Kosonen

   Vähän on ollut kyllä hakemista, että mihin suuntaan haluan tätä kaikkea viedä, mutta missään vaiheessa ei ole ollut tarkoituksena lopettaa! Enemmän vaan miettiä onko tämä/Instagram vai mikä se oma paras kanava kaikelle toteuttamiselle :) Harmi, että tipuit pois ehkä saan sinut jossain vaiheessa taas matkaan mukaan :)

 • Ancelmi

  Kerrassaan upea juttu Kira. Olen puolestasi super innoissani. Ehdottomasti siis matkassa pysytään✨

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! <3 Ihanasti sanottu :)))

 • Nette

  Varmasti pysyn mukana! Paljon tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen. <3 Tuo mitä sanoit työstä, on niin totta. Toiseen maahan muuttaminen on todella iso asia jo itsessään (vaikka siellä oma kulta olisikin), joten se, että työpaikka säilyy samana on ihan mahtavaa! Mulla on ollut tarkoitus jo aiemminkin kommentoida tästä asiasta (valitettavasti jäänyt) mutta jotenkin näin blogin ja IG:n välityksellä susta on kuluneen vuoden aikana huokunut vilpitön ja aito onnellisuus. <3 sellaiset onnellisen seesteiset vibat tulee susta! :D Ja varmastikin rakkaudella on osuutta asiaan. 😘 Kaikkea hyvää teille, odotan innolla Lausanne -kuulumisia!

  • Kira Kosonen

   No se on just näin! Se, että työ pysyy samana (ja takaa myös taloudelliset asiat) on jo VALTAVA helpotus :) Ja KIITOS <3 Ihana kuulla, että fiilis välittyy noin vahvasti myös sinne ruudun toiselle puolelle. <3 <3 <3 Kaikkea parasta sinnekin!

 • Iina / MouMou

  Paikallisia reseptejä kaipailen! Sulla on niin kiva tapa postata ruuasta. :) (+ kaikki sun ottamat kuvat on IHANIA)

  http://moumou.fi

  • Kira Kosonen

   Eli siis juustoa juustoa ja juustoa?? :D <3 Kiitos ihana!