CATEGORIES
27.3.2019

KUVAUSPÄIVÄT SVEITSISSÄ

Switzerland

Saavuin takaisin Sveitsiin jo viime viikolla, mutta aika on mennyt täällä taas ihan hujahduksessa ohi! Arkipäivät rullaa normaalisti täällä ihan leppoisasti eteenpäin, mutta nyt on kyllä täälläkin ollut aika haipakkaa, vaikka yleensä pahimmat kiireet jää aina Suomen päähän haha. Jotenkin nyt on vaan kerralla aika paljon kaikkia isoja (kivoja) juttuja töiden suhteen ilmoilla ja siksi on nyt tälläinen pieni kevätpörriäisvaihe meneillään.

Juuli itseasiassa lensi tänne sunnuntaina auttamaan minua yhden ison keissin kanssa muutamaksi päiväksi ja saatiinkin kuvattua aika kiva filkka kasaan muutaman tehopäivän aikana! Vedettiin tuolla pitkin Lausannen keskustaa, vaelluspoluilla, vuorilla, spassa ja ties missä. Eilinen kuvasspotti - Champeryn laskettelukeskus - oli kyllä varmasti molempien kuvauskohokohta! Ihan mieletön keli ja vaikka kyseessä olikin työkeikka, niin kyllä siinä myös nautti. Harmi vaan, että rinteet olivat jo vähän huonossa kunnossa näin "matalassa" 1000m+ korkeudessa. Pitää varmaan näin keväällä mennä jo vähän korkeammalle!

Tähän meidän kuvauspäivään spotti toimi kyllä täydellisesti ja ajomatka Lausannesta oli tänne ainostaan n. 50 min. ja auton sain suoraan gondoolihissin eteen parkkiin ilmaiseksi. Siitä hissien vierestä sai vuokrattua myös laskukamat, joten super helppo paikka päästä nopeasti laskemaan. Jos rinteet olisivat olleet vähän paremmassa kunnossa, niin oltaisi varmaan laskettu myös Ranskan puolelle käymään, joka oli täällä mahdollista. 

Juuli lensi jo tänään aamulla takaisin kotiin ja vähän harmiteltiin, että tulikin niin kiire saada videomatskut kasaan. Olisi ollut kiva myös vähän näyttää paikkoja täällä ihan vapaalla ja räpsiä kaikkia for fun kuvia, mutta sille ei nyt jäänyt ollenkaan aikaa :/ Nämä kuvat taisi ollakin ainoat mitä Juulin kanssa napattiin videon lisäksi! 

Nyt alkaa kyllä isoimmat jutut olemaan tässä pikku hiljaa onneksi kuitenkin maalissa, niin palaan varmasti tavalliseen työ-treeni-ruoka-koti kuplaan täällä Sveitsissä hetkeksi. Olen mm. syönyt niin huonosti nyt kiireen alla! Iho on ainakin reagoinut tähän ihan heti. Lepo, oikea ravinto, hikoilu ja riittävä vedenjuonti auttaa onneksi varmasti. Miten niistä onkaan välillä niin vaikea pitää kiinni kun on kiireitä? :D <3

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*