CATEGORIES
9.2.2019

SIELU LEPÄÄ

Switzerland

Vasta alle viikko taas Sveitsissä ja joku sisäinen jing ja jang tasapaino on taas palautunut paikoilleen. Voin täällä ihan älyttömän hyvin aina ja se heijastuu kyllä kaikkeen. Nukun hyvin, jaksan urheilla ihan eri tavalla, työt luistaa, syön paremmin kuin koskaan ja muutenkin olo on vaan... rauhallinen.

Elämässäni on varsinkin viime vuosina ollut todella paljon sosiaalisia tapahtumia, jotka ovat varmasti vieneet vähän turhankin paljon energiaa, joka on vaan korostunut nyt ollessani täällä. Tuntuu jotenkin ihan älyttömän hyvältä vaan keskittyä omassa pienessä kuplassa olemiseen ja unohtaa hetkeksi kaikki muu. Olen myös herännyt täällä aamuisin aina aikaisin ja super PIRTEÄNÄ, joka on kaikille minut tunteville varmaan ennenkuulumatonta. Jotain taikapölyä noissa vuorissa taitaa kyllä olla.

Viikko kului kyllä nopeasti ohi seesteisen Sveitsi-arjen parissa, joka onkin täällä ihan parasta. Mitään ekstraa ei edes tarvitse tähän päälle, mutta kyllä se on kiva käydä välillä myös tuolla ylhäällä vuorilla. Ihan kuin postikorttiin aina astuisi, vaikka ei näissä Lausannen kaupunkimaisemissakaan ole kyllä yhtään mitään valittamista. Varsinkaan tälläisen upean auringonlaskun aikaan. Niin ihana paikka! Miettikää kesällä, kun nuo jäiset viiniköynnökset herää vielä henkiin.

Täällä on nyt parin päivän vapaat edessä, jonka takia vuorten huiput kutsuu itseasiassa  pois kaupungista. Ollaan nimittäin autossa matkalla yhteen lempparipaikkaani Sveitsissä, Zermattiin. Olen käynyt siellä kerran aikaisemminkin, mutta pidin sen reissun vielä itselläni ja pois somesta. Ensi viikolla voisin kyllä näyttää vähän kuvia tuosta reissusta sekä toki fiiliksiä nyt tulevasta viikonlopusta. On meinaan aika taianomainen paikka. Jos jonnekin Sveitsissä halua matkustaa niin liputan kyllä tämän paikan puolesta. 

Palataan siis alkuviikosta! Nyt kone kiinni ja uppoutuminen vuorten maagiseen maailmaan. Ihanaa viikonloppua kaikille. <3

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • A

    Suosittelen yöpymään kesällä Gimmelwaldin kylässä ja tekemään siitä päivävaelluksia esimerkiksi Schilthornille. Kaunein paikka missä olen käynyt!!