CATEGORIES
12.1.2019

MOUNTAIN SPA

Switzerland

Nämä kuvat ovatkin jo osittain vilahdelleet Instagramin puolella, mutta halusin lisätä ne vielä tänne blogin Travel - Switzerland osioon, jos joku joskus etsii Sveitsi vinkkejä! Näin kaikki on sitten kätevästi ainakin samassa paikassa.

Sveitsissä on tosiaan mahtavaa se, että kaikki tuntuu olevan niin lähellä. Pisimmät matkat maan sisällä ovat n.5 tuntisia, josta johtuen aluetta on ollut todella helppo tutkia vähän laajemminkin. Useat vuoristokylät ovat ihan tunninkin päässä esimerkiksi juuri Lausannesta, kuten esimerkiksi Chamonixin kuuluisa laskettelualue. Sinne on ainakin tarkoitus päästä vielä käymään.

Laskettelukeskuksien lisäksi täällä on myös paljon upeita spahotelleja  ja -keskuksia, joissa on ollut kiva vierailla ihan vaan yhden iltapäivänkin ajaksi. Tehtiin mm. pari päivää sitten ihan vaan muutaman tunnin getaway kaupungista ylös vuorille (n. 40min. ajomatka) ja vierailtiin Thermes Parc nimisessä hyvinvointikeskuksessa. Täällä meitä kiinnosti eniten nuo ulkoilma-altaat ja se olikin ihan mieletön elämys! Niin huikea fiilis käydä saunoissa ja sitten mennä vielä rentoutumaan ulkona oleviin jacuzzeihin ja ihastella näitä käsittämättömiä maisemia. Niin hullua, että tälläinenkin paikka on alle tunnin ajomatkan päässä kaupungista.

Sveitsissä kaikki on tunnetusti todella kallista, mutta yllätyksekseni sisäänpääsy tämän paikan spa-osastolle oli vaan 22euroa. Enemmän saa maksaa monista Helsingin paikoista. Ulkoilma-altaita lukuunottamatta ei spa ollut mikään super erikoinen, mutta sieltä löytyi kuitenkin kaikki oleellinen kuten perinteinen sauna, kylmäallas, hamam sekä tietty sisäaltaat. Saunat olivat myös yhteisiä niin miehille kuin naisillekin. Voisin kyllä ehdottomasti suositella tätä juuri yhden päivän/iltäpäivän vierailuna jos joskus matka tuo Genevejärven läheisyyteen. 

P.S Kameraa olisi ollut todella vaikea pitää tuolla spassa mukana, joten siksi mentiin nyt kännykkäkuvilla!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*