CATEGORIES
13.6.2018

ENSIKOSKETUS VUORIIN

Switzerland

Täällä sitä nyt ollaan Sveitsin upeissa maisemissa! Ensimmäinen päivä starttasi todella aktiivisissa merkeissä ja lentomatkan jälkeen Zurichiin jatkoimme vielä matkaa junalla Kriensin kaupunkiin ja kohti Mount Pilatusta. Hyppäsimme kondoolihissien kyytiin ja matkasimme kohti lounaspaikkaa, joka sijaitsi vuoren rinteellä. Täällä meitä odotti paikallinen "vuoristolounas", joka oli juusto-peruna-pastaa omenahillolla?! Ehkä oudoin asia mitä on vähään aikaan tullut syötyä, mutta hyvin upposi napaan aikaisen aamu herätyksen ja pitkän matkustuksen jälkeen.

Lounaan jälkeen jatkettiin matkaa jalan kohti seuraavaa stoppia (osa porukasta jatkoi hisseillä kiipeilypuistoon)ja pakko kyllä sanoa, että tälläinen lyhyehkö reilu tunnin haikki kyllä tuntui jaloissa matkustuksen jälkeen. Peruna-pastat mahassa ei kyllä kauheasti asiaa helpottanut, vaikka siitä saikin sitten lopulta hyvät energiat tarpomiseen.

Mount Pilatus & Pilatus Luzern

Päivä päättyi rentouttavaan puolen tunnin joogasessioon ja pitkään illalliseen, jonka jälkeen kaikki olivat kyllä niin valmista kauraa nukkumaan. Käsittelin kuvia ihan puoliunessa, ennenkuin oli pakko luvuttaa ja painua unten maille.

Tänään kelit ovat täällä vuorilla todella huonot ja ainakin päivän haikki on peruttu, mutta katsotaan mitä kaikkea muuta keksitään. Ainakin ollaan ihan parhaalla porukalla liikenteessä, joten on varmasti hauskaa mitä ikinä päädymmekään tekemään!

Photos of me Julia Toivola

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*