CATEGORIES
26.10.2016

COLORFUL STHLM

Stockholm

Photos by Elisa Lepistö

DIESEL Jacket

KAPPAHL Jeans

SOFT GOAT Knitwear

TOPSHOP Shoes

SAINT LAURENT Bag

Tukholmassa on ihan mieletön ruska päällä ja aurinkokin on paistanut koko päivän! Suomessa oli aamulla lähtiessä jotenkin niin pimeätä, että kyllä valo on piristänyt taas kummasti päivää. Saavuimme tänne tosiaan heti aamusta ja asumme tässä ihan keskustassa Hotel Kungsträdgårdenissa.

Lounaalla iskimme tietenkin heti taas Berns hotelliin pavuille, haha. Onneksi se sijaitsi oman hotellimme naapurissa. Tiedän, että näistä pavuista on nyt kuultu, mutta en voi malttaa itseäni! Niitä on vaan aina pakko saada täällä. Haluaisin ehtiä myös käymään viime reissulla suosikiksi nousseessa Ljunggren -ravintolassa, mutta sille ei taida löytyä tällä kertaa aikaa.

Illalla meillä on luvassa täällä Weekdayn ja If:n järjestämä muotinäytös, jonka jälkeen suuntaamme pressiporukan kanssa jonnekkin syömään. Näytöksessä esitellään tahojen uusi yhteinen heijastinmallisto ja näytöspaikkana on mikäs muukaan, kuin huvipuisto Grönalund! On kyllä varmasti yksi erikoisimmista näytöspaikoista, johon olen päässyt (varsinkin näin syksyllä), joten odotan innolla kokemusta. 

//It's a beautiful day here in Stockholm! We just had lunch at hotel Berns (the beans are always a must) and now I'm back at the hotel doing some work stuff. Soon we'll be leaving for the Weekday x IF fashion show that is going to be held at the Grönalund amusement park! Never been to an amusement park this time of year so have to dress up warm. Going to be super fun I bet.//

 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • A

    Moi, Kira! Ihana lookki. Toivoisin, että joskus tekisit vaikkapa videon siitä, miten teet tuon ihanan nutturasi. Uskoisin siitä olevan apua monelle. Kiitos paljon kivasta blogista!

    • Kira Kosonen

      Moikka! Voi vitsit se on niin random väkerrys aina, etten tiedä osaanko sitä selostaa mitenkää erityisemmin, mutta voin toki yrittää!