CATEGORIES
27.5.2017

ONE DAY IN SICILY

Sicily

GINA TRICOT Shirt

LEVI'S Shorts

GLAMOROUS Backpack /HERE*

STEVE MADDEN Sandals

CÉLINE Shades

Käytyämme Gole dell'Alcantaran upealla vesiputouksella, ehdimme onneksi myös näkemään vilaukselta Messinan kaupungin Sisiliassa, jossa laivamme pysähtyi ensimmäiseksi Roomasta lähdön jälkeen. Kaupunki oli äärimmäisen ihastuttava ja olisin kyllä mieluusti tutkinut Messinan sympaattisia kujia vielä tarkemminkin, mutta ainakin näimme "kerralla" koko kaupungin upealta näköalapaikalta, jossa myös laivamme näkyi koko komeudessaan satamassa. Tuosta kuvasta saa kyllä aika hyvin perspektiiviä siitä, kuinka isolla aluksella olemmekaan. Sehän on melkein koko kylän kokoinen! 

Olisin myös niin mieluusti halunnut testata paikallaisia ravintoloita Sisiliassa, mutta päivän luontoseikkailujen vuoksi jouduimme nauttimaan lounaaksi vaan mukana olleet banaanit, jotta ehdimme takaisin laivaan ennen sen lähtöä. Jos emme olisi lähteneet etsimään Gole dell'Alcantaran vesiputousta, niin olisimme suositusten ja kuvien pohjalta tehneet Messinan lisäksi pienen päiväretken Taorminan kylään! Ajoimme kylän ohi matkalla luonnonpuistoon ja se näytti kyllä nopealtakin vilaukselta aivan ihanalta. Sinne suunnistan kyllä ensi kerralla, jos pääsen vielä joskus takaisin Sisiliaan.

Nyt nautimme välipäivästä merellä täällä laivalla ja ohjelmassa on paljon kuvailua sekä tutustumista laivan toimintaan ja kulisseihin miehistön kanssa. Yritämme myös jossain vaiheessa mennä kannelle ottamaan vähän aurinkoa, mutta tuuli on tänään niin kova, että en tiedä tuleeko siitä yhtään mitään. Ainakin aamupalalla näin, että ihmiset juoksivat pyyhkeidensä perässä tuolla kannella ja luovuttivat heti alkuun. Ehkä me menemme kuitenkin vielä perinteisellä suomalaisessa sisulla yrittämään :D Pakkohan täältä on tulla päivettyneenä takaisin!

//After seeing the beautiful waterfall in Gole dell'Alcantara we had a moment to also explore the gorgeous town of Messina in Sicily. If we'd had more time, we would have loved to visit Taormina too, thats located about 50km from Messina. From what I saw in pictures Taorimina looked absolutely stunning too! Maybe next time when we have a little bit more time.//

3 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*