CATEGORIES
25.5.2017

GOLE DELL’ALCANTARA

Sicily

Gole dell'Alcantara, Messina, Sicily.

ZALANDO Swimsuit

LEVI'S Shorts

Ennen reissua selailin paljon erilaisia matkasivustoja sekä Pinterestiä ja etsin ideoita kivoille nähtävyyksille sekä kuvauspaikoille eri kohteissa. Onneksi tein näin, sillä sen avulla kaikki on sujunut täällä todella mutkattomasti ja olemme säästäneet myös paljon aikaa. Yksi paikka oli muistilistallani vähän villikortti, mutta onneksi Netta innostui siitä yhtä paljon, kuin minäkin, ellei jopa enemmän. Tämä paikka oli Gole dell'Alcantara.

Tämä taianomainen luonnonpuisto sijaitsee Sisilian sydämessä ja sinne oli tunnin ajomatka Messinan satamasta! Alueelle olisi päässyt bussilla Taorminan kylästä, jonne oli myös yli 50km matkaa, joten yritimme keksiä rannassa muita keinoja päästä alueelle, koska olisimme hukanneet todella paljon aikaa kiertämällä Taorminan kautta. Onneksi pääsimmekin sitten erään mahtavan taksikuskin kanssa sopimukseen siitä, että sovittua hintaa vastaan (150€!) hän veisi meidät alueelle, odottaisi meitä siellä ja toisi sitten takaisin satamaan. Tähän menisi 3-4h ja ehtisimme vielä varmasti hyvissä ajoin takaisin laivaan. Tartuimme diiliin, mutta vielä taksissa pudistelin päätäni, että onko nyt ihan naurattavaa maksaa näin paljon siitä, että näemme jonkun vesiputouksen. Epäilyni kaikkosi kyllä samantien, kun laskeuduimme jyrkkiä rappusia pitkin alas kanjoniin. Paikka veti minut ihan sanottomaksi. Ehdottomasti yksi kauneimmista paikoista, jossa olen koskaan ollut, eikä mikään rahamäärä pysty korvaamaan näitä muistoja ja elämyksiä tästä paikasta. 

Vesi oli aivan jäätävän kylmää, mutta se ei meitä kyllä estänyt. Adrenaliini oli niin katossa koko paikan komeudesta, että heitimme vaan tavarat sivuun ja hyppäsimme veteen. Ihanaa vaihtelua kaikille kaupunkikohteille, joita meillä on nyt ollut! Olimme molemmat todella tyytyväisiä päätökseen tehdä vähän jotain uutta. Tämä paikka siis ehdottomasti myös omalle muistilistallesi, jos olet joskus menossa Sisiliaan!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Wau miten upeita kuvia ja miten upea paikka!

  • Sari

    Fantastisen upeita kuvia, harvoin näkee. Tuo missä kahlaat selkä kameraan päin on kyllä “vuoden kuva” :D