CATEGORIES
3.12.2013

Jing’an Temple

SHANGHAI

Shanghai on siitä mielenkiintoinen kaupunki, että korkeiden pilvenpiirtäjien välissä löytää itsensä yhtäkkiä keskeltä antiikkia Kiinaa. Tämäkin temppeliaukio on keskellä Shanghain vilkkainta ostoskatua.

Jing'an Temple "Temple of Peace and Tranquility" on buddhatemppeli ja kunnioittaa rauhaa ja hijaisuutta. Porttien läpi kävellessä kävelet maailmasta toiseen.

Olen aina ollut todella hengellinen ja tälläiset paikat kiehtovat minua suuresti. Ilokseni äitini jakaa tämän kiinnostuksen kanssani.

Mulla oli niin kipeät paikat meidän edellispäivän hieronnan jäljiltä, että muistutin tätä kyseistä herraa. Hieroja ei tosiaan säästellyt voimiaan lukkojeni avaamisessa.. " You too much computer..bad bad!" ja siihen perään.. "Pain here?? Gooooood.."

Yllä- ja allaolevassa kuvassa esiintyy muuten juuri tuo Wheel of Karma, joka oli Thomas Sabon Karma Beads -malliston inspiraationa.

Alueelle pääsystä pyydetään pieni sisäänpääsymaksu, jonka avulla aluetta kunnostetaan ja pidetään elossa. Tässä kuvassa näkyy mielestäni loistavasti kontrasti Kiinan eri aikakausien välillä.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*