CATEGORIES
20.12.2013

Pearls

SHANGHAI

Tänään matkaamme Leville ison konkkaronkan kanssa! 18 aikuista ja yksi 1,5 vuotias lapsi. Ensimmäisen päivän ohjelmassa ei ole mitään muuta kuin vain olla. Ehdimme loistavasti rentoutumaan muutaman päivän Levillä ennen aattoa. Tiedän jo valmiiksi, että tämän kokoisen jengin joulupöydän valmistelu tulee olemaan aikamoinen sirkus :D Se, että kaikki ovat ehtineet hetken hengähtämään, tekee varmasti kyllä ihmeitä joulumielelle.

Eilen olin jotenkin ihan joulutunnelmissa ja paketoin kaikki lahjat valmiiksi. Paketointi on varmaan ainut asia, mitä rakastan hifistellä joulunaikaan! Instagramiin jaoinkin jo kuvan lahjakasasta ja huomenna paketointivinkit näkyy myös täällä blogin puolella. Toivottavasti joku muukin saa vinkeistä uutta intoa perinteiseen joulupuuhaan!

Tässä kuvia Shanghain helmimarkkinoista, missä vietettiin äidin kanssa tovi. Ehkä muutamat joululahjatkin tuli täältä napattua suvun naisväelle.. Aitoja makeanveden helmiä ja upeita koruja todella edullisesti. Viimeisessä kuvassa on paikan nimi, jos joku eksyy tuonne päin maailmaa.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*