CATEGORIES
17.4.2016

PARIS SNAPSHOTS

Paris

Pariisissa kyllä sattui ja tapahtui ja varsinkin Snapchatista pääsi seuraamaan yhtä sun toista meidän kommellusta. Oli pommiuhkia, deadlineja, tieonnettomuuksia, Uber-rallia vesisateessa ja paniikkijuoksemista check-in pisteeseen! Jotenkin tästä reissusta oli rentouttavat kapunkikävelyt ja kulinaristiset makuseikkailut aika kaukana, mutta lopulta se ei haitannut lainkaan. 

Ekan päivän ohjelmana oli tosiaan lounas Eiffel -tornissa maisemia ihastellen DeoDoc -tuotesarjan lanseerauksen merkeissä, mutta tosiaan pieni pommiuhka tornin alla sotki vähän suunnitelmia. Koska oma luova kirjoitustaitoni ei riitä mitenkään kuvailemaan tilanteen surkuhupaisuutta, niin suosittelen lukemaan ainakin tämän Julian postauksen. Kaikesta sekoilusta huolimatta meillä oli kuitenkin ihan älyttömän hauska reissu ja nauroin monesti ihan pissat housuissa tyttöjen jutuille. Kiitos siis ihan mahtavasta seurasta Julia, Sara, Annika sekä Anne ja DeoDocin tytöt. Tätä reissua en hevillä ainakaan unohda. 

Onneksi pääsimme yhdeksi illaksi hengähtämään kaikesta sekoilusta ranskalaisen perheeni luokse. Parempaa ruokaa, juustoja ja viiniä ei kyllä löydä mistään muualta Pariisista kuin serkkujeni talolta. Taisimmekin istua ruokapöydässä ainakin 01.00 saakka yöllä. Rauhallinen ruokailu perheen kesken on kyllä parasta ranskalaisessa elämäntyylissä. Se, että otetaan aikaa perheelle merkitsee niin paljon. Onneksi tämä on käytäntö myös meidän perheen kesken täällä Suomessa ja nyt suunnistammekin isäni luokse nauttimaan sunnuntaista perhedinneriä. Ihanaa iltaa kaikille! 

//This was no ordinary "walks in the city enjoying great french food" trip. We had so many random situations like a bomb threat and Uber racing to the airport, because we got stuck in traffic. Everybody who follows us in Snaphat got a glimpse of all this. I think this was one of the most random trips I've ever been to, but still one of the funniest. We had an amazing time with Julia, Sara, Annika, Anne and the girls from DeoDoc. Thank you for everything!

I was so happy when we got to my aunts place and had the chance to sit down for a second. It was so nice to just enjoy some great food and wine with my french family. I really love these long family dinners and this is exactly what we are going to do now at my dads place so enjoy your sunday sweeties!//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Erika

    Heippa Kira! Oon jo pitkään ihastellu sun upeita kuvia täällä blogissa ja mietinkin mikä objektiivi sulla on käytössä, olis tarkotus laajentaa myös omaakin objektiivi-valikoimaa :) Sun postaukset on aina niin piristävää luettavaa ja kuvat on ilo silmille, keep on going girl! xxx