CATEGORIES
8.10.2015

IN PARIS

Paris

Photos: Karoliina / Valoon.fi

Tällä kertaa Pariisin snapshotit eivät ole macaroons -leivoksia, kauniita kukkia, ostoskasseja ja juustolautasia. Reissumme oli nimittäin kaikkea muuta kuin perinteinen kahden päivän pyrähdys Pariisiin. Nyt tehtiin töitä. Täysillä.

Tarkoituksena oli lähteä kuvaamaan uutta materiaalia sivujani varten ja kunnianhimoisena tavoitteena oli taltioida 15 eri asukokonaisuutta Pariisin upeissa maisemissa 1,5 päivän aikana. Kuulosti meidän mielestä aluksi ihan täysin toteutettavissa olevalta idealta ja ajattelimme jopa, että ehdimme tämän lisäksi tekemään jotain muutakin. Väärässä oltiin. Pariisin muotiviikkojen hälinä sai koko kaupungin ihan sekaisin ja kovien ruuhkien vuoksi oli kuvauspaikkojen vaihtaminen todella aikaavievää. Epäonneksemme kelit eivät myöskään olleet puolellamme ja poutaista säätä kesti ekana päivänä ainoastaan 3 tuntia. Siinä uberoidessa ruuhkassa ja sateessa meinasi jossain vaiheessa usko lähteä koko projektiin, mutta onneksi huumorin kautta saatiin homma aina jotenkin rullaamaan! Oli se kyllä ihan hullunhommaa kulkea ison matkalaukun kanssa ympäri sateista Pariisia ja vaihtaa vaatteita jossain porttikongeissa ja kahviloissa. Helppo tämä reissu ei siis ollut, mutta täysin sen arvoinen. Saatiin mielestäni todella upeita kuvia ja vähän erilaisia tyylejä teille kuvattua. En malta odottaa, että pääsen julkaisemaan ne uusilla sivuilla!

Kuvauspäivien jälkeen oltiin Karkin kanssa niin puhki, että söimme vaan tätini ja setäni talolla. Hyvää ruokaa, juustoja ja punaviiniä. Paras palkinto aina pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen. On myös aina niin ihanaa nähdä ranskalaisia sukulaisiani. Iltojamme piristi myös serkkuni uusi koiranpentu Paris, joka näkyi paljon reissun snapchateissa. Ainoa "ylimääräinen" juttu, mitä kerettiin tekemään oli vierailu serkkuni taidegalleriassa! Aivan upea tila, josta tulossa oma postauksensa vielä myöhemmin.

 

//This time no macaroons, pretty flowers and shopping bags. This Paris trip was something completely different! We run around like crazy people with Karkki trying to shoot almost 15 outfits in different locations in super rainy and gloomy Paris. Was simply madness and Paris Fashion Weel traffic didn't really help. I think we spend most of this trip driving sround with uber haha. Everything worked out in the end and we got some super cool material for you guys to see! Can't wait to publish them on my new website!

After our shoot days we were so tired that we just had dinner at my cousins place. Just some good food, family conversations and wine. Was simply perfect. So happy to always see my french family! There has also been a new addition to the family, my cousins new puppy Paris! So adorable! On our last morning in Paris we also visited my cousins awesome art gallery that I'm gonna show you later on!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*