CATEGORIES
3.4.2018

THE KENGURU

Noosa

Oltiin oltu koko päivä aamusta saakka Noosa North Shore saarella kuvailemassa (ks. tämä postaus) ja auringon laskiessa tajuttiin, että pitäisi alkaa suuntaamaan takaisin kohti autolauttaa, ettei vahingossa jäätäisi saarelle jumiin. Alettiin kiiruhtamaan hiekkarantaa pitkin autolla ja päästyämme vihdoin asflattitielle oltiin molemmat ihan haltioissa upeasta valosta, joka pilkotti tiheän metsän läpi. Otin kameran käteen (onneksi) ja yhtäkkiä Julia sanoi varovasti, mutta terävästi ”KATO KENGURU”. Nostin katseeni ylös ja siinä se vaan istui rahallisesti tiellä.

Oltiin aika kaukana ja Julia ehti todella hyvin hidastamaan autoa entisestään ja minä nappasin sormet täristen sen verran kuvia mitä kerkesin. Kunnon turtistit Ausseissa! Jos meillä olisi ollut paikallinen autossa, niin olisi varmasti huvittunut koko tilanteesta.

Oltiin niin fiiliksissä meidän ekasta kenguru kohtaamisesta, mutta ei silloin vielä tiedetty, että se jäisi meidän viimeiseksi. Oltiin koko ajan ajateltu, että mennään mm. Hunter Valley viinitiloille yhdeksi yöksi maistelemaan paikallisia viinejä ja katsomaan kenguja (jota löytyy alueelta ilmeisesti paljon), mutta meiltä loppui tyystin aika kesken. Viihdyttiin niin hyvin Byron Bayssa, että vaan venytettiin koko ajan sieltä lähtöä, josta johtuen viinitilat jäivät nyt toiseen kertaan. Noh, onneksi nähtiin edes tämä pieni kengu!! Olisi se ollut nyt sääli olla Ausseissa kolme viikkoa törmäämättä yhteenkään kenguruun. Bucketlist... Check!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*