CATEGORIES
22.1.2015

STANDARD High Line Hotel

New York

Cozy rooms at Standard High Line

 

Majottauduin ensimmäiset yöt työn puolesta Standard High Line -hotellissa. Olin matkassa Lindexin puolesta ja kävin siis tekemessä Nycissa yhden haastattelun! Tämän enempää en voi vielä paljastaa, mutta siinä ainakin pähkinänkuoressa koko matkan tarkoitus.

Hotelli sijaitsee suositulla Meatpacking Districtin -alueella Nycin Downtownissa. Central Parkkiin metrolla kestää noin 10 minuuttia ja Brooklyniin päin sellaiset 20 minuuttia. Kävelin joka päivä eri kaupunginalueilla useita tunteja päivässä (10-12h) ja kokemani myötä voin sanoa, että kyllä jatkossakin majottaudun mielluummin Nycin alaosassa, kun esimerkiksi Times Squarin lähettyvillä. Siellä kadut pursuavat turisteja ja joku yrittää koko ajan kaupitella jotain lippuja johonkin musikaaliin. Todella rasittavaa. Downtownissa saa olla paljon enemmän rauhassa ja sieltä löytyy myös todella paljon paikallisten suosimia ravintoloita ja runsaasti hyviä vaateliikkeitä. Mieluummin käyn metrolla Uptownissa pyörimässä ja tulen takaisin alas. Tämä nyt on vain oma mielipiteeni. Alue oli kuitenkin täysin nappi valinta ainakin itselleni.

Itse hotelli oli todella viihtyisä ja huonekkin siisti ja sympaattinen, mutta hintatasoonsa nähden olin hieman yllättynyt esimerkiksi huoneen koosta. Todella pieni, vaikka postauksen kolmas kuva antaakin hieman eri vaikutelman. 250 dollaria ja verot päälle on aika kova hinta mielestäni tästä huoneesta per yö. Majottautuisin tänne ehdottomasti uudelleen, jos huoneesta saisi paremman hinnan tai samalla hinnalla saisi isomman huoneen. Hyvä puoli oli se, että kylvystä pystyi katsomaan loistavasti makuuhuoneen telkkaria. Täydellinen rentoutushetki lentomatkojen jälkeen.

Plussaa hotelli saa sijainnin lisäksi myös mahtavasta ravintolasta! Nautimme ekan illan illallisen Lindexin edustajien kanssa alakerran Standard Grill -ravintolassa, joka oli kerrassaan erinomainen. Täällä kannattaa ehdottomasti käydä syömässä jo Nyciin matkustaa. Kannattaa myös kokeilla listalta kampasimpukoita ja jälkiruuaksi leipävanukasta, joka on maustettu pekonilla. Kuulostaa oudolta, mutta tämä suolaisen makea jälkiruoka vei kielen täysin mennessään. Hotelli ei tarjoile aamupalabuffettia, mutta ravintolan aamupala menu oli myös mahtava. Joka aamu sain puuroni tuoreilla marjoilla sekä vähän pannukakkuja jälkkäriksi.

 

//Some shots from room at the Standard High Line! Really loved the area and the hotel was super nice. Only thing I would complain about was the size of the room. For me it was perfect, but stil paying 250 dollars per night is pretty much for this room size I would say. I guess the area is one of the most popular so maybe thats why the price is so high. Would definetly stay here again.

If you ever travel to NYC go and eat at the Standard Grill! It was sooooo good. My absolute favorite dish was the scallpos and than some bacon bread pudding for dessert. Sounds weird, but it was to die for.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*