CATEGORIES
30.5.2016

SOHO

New York

Soho, New York.

Two Hands Cafe, 164 Mott Street.

Aurinkoista maanantaita kaikki! JVG:n keikan lisäksi en tehnyt oikein mitään muuta, kuin rentouduin ja järjestelin vähän asioita. Aloitin mm. perusteellisen siivouksen kotona ja löysin vaikka mitä hauskaa vuosien varrelta, kuten itse tehtyjä synttärikortteja, valokuvia ja vanhoja päiväkirjoja. Niiden pläräämiseen menikin sitten koko lauantai! Tuli myös laitettua paljon viestejä kaikille vanhoille lapsuudenystäville, keiden kanssa ei välttämättä olla enää niin usein nähty, mutta ystävyyssuhde on silti sellainen, joka pysyy vaikka kuinka monta vuotta vierähtäisi eteenpäin! Oli kyllä niin hauskaa muistella vanhoja aikoja ja teinivuosien kommelluksia.

Tässä kuvia Nycin reissulta, kun kävimme pyörimässä supersuositulla Sohon alueella. Suosittelen ehdottomasti majoittumaan mieluummin tänne päin kaupunkia, kuin ydinkeskustan alueelle. Niin paljon ihania kahviloita, ravintoloita, putiikkeja ja ostoskatuja. Melkein kaikki ryhmästämme toivoivat, että täällä olisi ehtinyt viettää enemmän aikaa, kuin vaan yhden aamupäivän.

Sain myös ihanalta Start Living Your Best Life -blogin Elisalta suosituksen käydä Sohossa Two Hands nimisessä ravintolassa brunssilla ja AAAH miten ihana paikka. Niin hyvännäköstä porukkaa, viihtyisä pieni ravintola ja superpaljon kaikkia terveysherkkuja listalla, kuten quinoasalaatteja ja avokadoleipiä. Suosikiksi muodostui myös jäinen matcha latte! NAM! Tietääkö joku saako jostain Helsingistä hyvää kylmää matcha lattea? Jos tiedät, niin ilmianna paikka välittömästi!

//Happy sunny monday! I spent the weekend just chilling around and cleaning my closets. I found so much old photos, letters and diaries that I spent all saturday evening just reading them through. Was so nice going back to those childhood and teenage memories for a while.

Here's some pictures from Soho, the hot spot of New York. I would definitely recommend staying somewhere around here rather that up town. It has so many nice restaurants, coffee spots and boutiques. I also got a great recommendation from my friend to have brunch at the Two Hands Restaurant in Soho! It was soooo good! Healthy menu with a cool crowd and nice atmosphere. Will definitely go there again!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*