CATEGORIES
17.5.2016

NYC Shopping video

New York

 

NEW YORK SHOPPING

Barneys, 660 Madison Avenue.

Bergdorf Goodman, 754 5th Avenue .

Saks, 611 5th Avenue.

Dover Street Market, 160 Lexington Avenue.

Bloomingdale's Soho, 504 Broadway.

Brodway Street Soho (Victoria's Secret, J.Crew, Club Monaco)

Meatpacking District (All Saints, Intermix, Scoop)

Union Square (Designer Shoe Warehouse, Banana Republic)

Duane Reade Pharmacies (apteekki)

More info and tips HERE & HERE

 

Ajattelin vaihteen vuoksi esitellä Nycin ostoksia pienen videon muodossa! Jenkeistä tulee esimerkiksi ostettua aina samat kosmetiikkajutut joka kerta mukaan, joten ajattelin kertoa niistä nyt vähän tarkemmin. Suuri osa näistä tuotteista on ollut käytössäni jo ihan varhaisteinistä saakka, kiitos äitini lentoemäntäuran. Nycin tuliaiset olivat silloin aina ihan parasta! Listasin tuohon alkuun myös kaikkia isoimpia ostoskeskuksia ja -alueita Nycistä. Ensi kerralla ajattelin yrittää ehtiä tutustua myös paremmin Nolitan sekä Little Italyn boheemisiin alueisiin nyt kun kaikki nämä perinteisimmät paikat on vähän tutumpia. Kaksi päivää tässä jättikaupungissa riittää kyllä aina vaan pieneen pintaraapaisuun! Suosittelen siis varamaan todella pidennetyn viikonlopun tai viikon loman tänne jos New York kiinnostaa. 

//Here's all my NYC shopping on a video! I always get the same cosmetics stuff from the states so I decided to tell a bit more about them. When we were teenagers my mom always bought us the best souvenirs from NYC when she was a flight attendant and now I always get the same stuff when I go there myself. I also listed some of the biggest and most known shopping centers and areas for you guys! Next time I'm in NYC, I want to visit the bohemian areas of Nolita and Little Italy now that the main areas are a bit more familiar to me.//

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Bumble&Bumble surf spray on to die for! Mäkin ostan jenkeistä vitamiinit ja lääkkeet, olkoot sitten placebovaikutus vai mikä, mutta niissä yleensä on vähän vahvemmat dropit :D En ole aikaisemmin kommentoinut tänne, mutta katsoin sun snapit tänään ja ajattelin että pistetään hyvä kiertämään, jos on jotain mukavaa sanottavaa niin se pitääkin sanoa ääneen, ja mun on pitänyt tästä sanoa jo pitkään! :) sun snapit on niin kivoja, “raakoja” ja avaat mielestäni hyvin ammattibloggausta työnä, huomaa hyvin miten paljon panostat, sekä olet aivan supersymppis ja aito ihminen! Ihanaa viikonloppua Kira sinulle! :)

  • Kira Kosonen

   KIITOS, että mietit tunteitani, otit aikaa ja kirjoitit. Se kertoo sinusta ihmisenä HYVIN paljon. <3 Tässä työssä parasta on aina huomata miten viisaita, empaattisia ja kauniita ihmisiä siellä ruudun takana myös on. Ihanaa viikonloppua sinulle ja lupaan jakaa eteenpäin tätä tunnetta, jonka pystyit antamaan minulle. KIITOS! <3

 • Iida

  Tosi kiva, luonteva video, ihana!

 • Mankka

  Pääsen ensimmäista kertaa New Yorkiin kesällä ja lomailemme siellä yhdeksän päivää, jee en malta odottaa.

  • Kira Kosonen

   Oiiii tulee ihana loma! Minulta tulee vielä vinkkipostaukset Sohosta ja Meatpacking Districtin alueelta ;) <3

 • aanaV

  Kiitos videosta, lisää näitä! :) Ite kanssa pari kertaa käynyt jenkeissä ja kolmas on suunnitelmissa kesäksi, joten tosi innolla aina tsekkaan mitä muut ostavat sieltä. Ostoslista sen kun kasvaa :D

  • Kira Kosonen

   Kiitos itsellesi! Ja joo mikä siinä on, että jenkeistä tulee aina eniten kamaa mukaan? Ennen vielä enemmän, kun dollari oli heikompi, mutta nyt siellä ei edes kannattaisi ostaa kauheasti mitään isoa huonon kurssin takia. :/

 • Sara

  Aivan ihana video! Oot jotenkin niin ihanan rento ja sama fiilis välittyy videosta tänne toiselle puolellekkin :) Ja pakko sano että ei herttileijaa noita sun hiuksia! Ite joskus junnuna menin leikkaamaan persukseen asti olevat hiukset lyhyeksi enkä sen jälkeen oo malttanu kasvattaa niitä takasin, mutta nyt ois taas uusi yritys menossa ja vielä on se ainakin 30cm kasvatettavaa :D

  • Kira Kosonen

   Oi miten ihana kuulla, kiitos!! Näitä siis lisää :) Ja joo kyllä tää tukka on todenteolla venähtänyt ja juuri mietin, että kävisin sitä vähän siistimässä… Kauhee turkki muuten kesällä!

 • Laura

  Mahtava video! :) näitä lisää

  • Kira Kosonen

   Ihana kiitos kommentista ja kannustuksesta! Varmasti teen siis <3

 • erika

  Oot mielettömän söpö! <3 Jotenki hyvä mieli jäi tästä videosta vaikkei shoppailut sinällään oo mikää super hauska aihe :D Kiitos!

  • Kira Kosonen

   Haha ihana kiitos! Vähänkö piristää päivää jos muille tullut höpinöistäni hyvä mieli <3 Pitää siis tehdä lisää rentoja videoita!

 • Laura

  Tosi kiva video! :) kivaa, että teit tämän. Tuli mieleen taustalla näkyvästä kämpästä, että oletko tehnyt ikinä kämppäpostausta, vai olenkohan missannut sen? :) olisi aivan ihana nähdä myös sisustusaiheisia juttuja, sillä ne kiehtovat itseäni. Toki ymmärrän jos et halua esitellä kotiasi, sillä sisutusjutut eivät ole hirveästi liittyneet blogisi aihemaailmaan(?).

  • Kira Kosonen

   Kiitos! :) Ja en ole tehnyt.. jotain pieniä sisutusjuttuja joskus, mutta se ei tosiaan ole ihan blogin aihemaailmaa! Ainoa mitä olen miettinyt on, että haluaisin ns. palkata jonkun sistussuunnittelijan laittamaan kämpän kokonaan uusiksi inspo kuvien pohjalta. Aina selailen Pinterestiä ja mietin millainen olisi unelma-asunto, mutta en saa ikinä mitään tehtyä asian eteen! :D

 • Iina

  Hyvä postaus! Oli kiva kuunnella välillä-ei tarttenut lukea :D Täytyykin mennä nyt täällä reissussa paikalliseen apteekkiin kysymään tota vicksiä. Miehelläni on ollut jo viikonpäivät yskää,varsinkin öisin. Ei tosin olla Jenkeissä mutta pitää käydä kysymässä :)

 • Heidi

  Työkaverin mies taisi olla lähi-idässä jossain armeija hommissa ja sai jenkkisotilailta “vitamiineja”. Kuulemma jaksaa keskittyä vaikka kolme päivää putkeen niiden avulla, joten en ihmettele että ihan perus apteekissakin on vähän stydimpiä kamoja mitä täällä. :D Eu:ssa taitaa epäilyskin siitä että joku on haitallista tarkoittaa myyntikieltoa, mutta eri meno jenkeissä.

  • Kira Kosonen

   Haha apua! Tarkoitin tässä kohtaa esim C-vitamiineja, joita saa Suomessa kiskoa esim. flunssassa oikein kourallisen naamaan, mutta pitoisuudet jenkkiversioissa yleensä tuplat, joten 1-2 riittää päivässä hyvin :)