CATEGORIES
16.5.2016

CENTRAL PARK

New York

TAVERN ON THE GREEN 

67th Street & Central Park West.

Olen aikaisemmin ollut New Yorkissa lähinnä talvisin, joten olin todella innoissani siitä, mitä keväinen ja aurinkoinen NYC voisi tarjota! Kyselin tutuiltani etukäteen kaikkia ravintolasuosituksia ja tämä Central Parkissa sijaitseva Tavern on The Green oli melkein kaikkien listalla. Nyt ymmärrän miksi.

Kaunis vaalea ravintola aivan Central Parkin laidalla, josta avautui myös iso ulkoterassi suoraan puistoa kohti. Kävelimme aluksi vähän puistossa ja ihastelimme maisemia ennenkuin menimme ravintolaan lounaalle. Suurin osa seurueestamme nautti orgaanisen lohiburgerin bataattiranskiksilla, joka oli kyllä ihan 5/5 annos. Suosittelen ehdottomasti lisäämään tämän ravintolan muistiin, jos suunnitelmissa on reissu New Yorkiin ja Central Park löytyy nähtävyyslistalta.

Minullahan oli isot suunnitelmat käydä myös juoksemassa puiston ympäri, mutta olinkin ryhmästämme ainoa, joka oli ottanut treenikamat mukaan. Oli kiva liikkua kaikkialla yhdessä, niin juoksuhommat jäivät nyt tältä erää. Päätimme siis kaikki nauttia puistosta yhdessä pienen kävelyn ja lounaan merkeissä. Ensi kerralla aion kyllä toteuttaa juoksuhaaveeni! Jos jollain muulla on samanlainen toive, niin sain suosituksen käydä juoksemassa puiston yläosassa Jacqueline Onassis Reservoir -järven ympärillä, jossa on kuulemma huomattavasti vähemmän turisteja ja todella upeat lenkkimaisemat. Sinne siis ensi kerralla!

//I've always been to NYC during the winter so I was super excited to see NYC during the spring time! I asked a lot of my friends for some suggestions and got tons of good tips. This gorgeous restaurant in Central Park was one of them! Tavern on The Green had such a beautiful terrace towards the park and some really amazing food. Most of us had the organic salmon burger with sweet potato fries, yam! I highly recommend you add this to your notebooks if you are planning a trip to the big apple. 

I also wanted to go running around the park, but didn't really have the opportunity for it this time. If you have similar plans, I got a good tip to go running in the north part of the park around Jacqueline Onassis Reservoir lake. There's supposed to be a lot less tourists and the view for running is stunning. Definitely gonna do this next time!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Laura

    Hei Kira! Olen suuntaamassa muutaman viikon päästä Nykiin, joten tämä ravintola sekä juoksulenkkivinkki pitää ehdottomasti kirjata ylös!
    Missä hotellissa yövyitte, olitko tyytyväinen? :)

    • Kira Kosonen

      Moikka Laura! Oltiin sellaisessa kuin Barcley Intercontinental, mutta se sijaitsee Midtownissa (Lower East Side). Jos haluaa olla Central Parkin läheisyydessä suosittelen tsekkaamaan sellaisen kuin Hudson Hotel https://www.morganshotelgroup.com/hudson/hudson-new-york , mutta suosittelen lämpimästi myös katsomaan hotelleja Nycin “alaosasta” alueilta Soho, Meatpacking District ja Little Italy. Siellä on paljon enemmän ihania ravintoilta ja putiikkeja, kuin kiireisellä business alueella!