CATEGORIES
10.5.2016

GOOD MORNING & NIGHT

New York

Tietokoneen kello näyttää 05.05 (Nycissä 22.05) ja vihdoin olisi aika ummistaa silmät 24 tunnin pystyssä olemisen jälkeen! Lento Nyciin meni onneksi todella mutkattomasti leffoja katsellen ja relaten. Nykyään näistä pitkistä lennoista ihan nauttii, kun wifi ei toimi ja voi keskittyä sataprosenttisesti kaikkiin elokuviin. Niin usein kotona tulee otettua se puhelin käteen kaiken kesken, jos esimerkiksi juoni menee hetkeksi tylsäksi. 

Pitkien tullijonojen ja autoruuhkien jälkeen päästiin hotellillemme keskustaan, jonka jälkeen suuntasimme suoraan dinnerille. Löysimme onneksi aivan ihanan italialaisen ravintolan hotellimme läheisyydestä. Raviolin ja punaviinilasin jälkeen oli noutaja kyllä paikalla. Meinasin nukahtaa istualtani pöytään. Nyt siis unta palloon, jotta huomenna olisi energiaa päivän ohjelmaa varten! 

//Good morning and good night! We made it to NYC safe and sound. I'm totally exhausted at the moment and I'm going to try and get some sleep now. We just had a really nice dinner after we arrived to the hotel, but nothing more. Everyone was just so ready to hit the bed. 

Tomorrow will be filled with events, so I need my rest. Talk to you later!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Aikamoinen valvomisrupeama! Jos kuva on otettu paikan päällä “samoilla silmillä” niin et kyllä näytä yhtään väsyneeltä! Jos aiemman postauksen voiteet pitää sut noin fressinä niin pakkohan niitä on kohta itsekin kokeilla :D
  Hauskaa reissua!

  • Kira Kosonen

   KYLLÄ samoilla silmillä tässä kuvassa! Nappasin kuvan heti huoneeseen päästyäni :D Vaikka Lancome olikin yhteistyöpostaus, niin olisin kirjoittanut tuotteista varmasti ilmankin sitä. Ne tekee mulle ihmeitä. Iskin täällä sen yönaamion kasvoille ja heräsin aamulla oikeasti ihan hyvännäkösenä mitä en odottanut edellisen vuorokauden tahdista johtuen. ISO PEUKKU!

 • Senna

  Vielä pieni lisäkommentti! Olisi todella kiva, jos joskus voisit tehdä sellaisen postauksen pakkausvinkeistä, sillä sä matkustelet aika säännöllisin väliajoin ja luultavasti tiiät mikä toimii pakkauksessa ja mikä ei. Itse oon ihan tosi huono pakkaamaan minnekkään, joko on aivan liikaa tavaraa tai sitten kaikki puuttuu :D

  • Kira Kosonen

   Joo tämäntyppistä postausta olenkin suunnitellut jo pidemmän aikaa! Sellaista ehdottomasti siis kehiin :)

 • Senna

  Hei, näinkin aiemmin sun snäpissä jo tuon sun asun, mistä tollaisia saa? Tollanen olisi unelma matkustellessa! En ole tänne ikinä kommentoinut, mutta tykkään todella paljon sun blogista, ja iltarutiineihin kuuluukin, että luen uudet postaukset, ja jos ei oo tullut uusia niin luen vanhempia, keep going! :)