CATEGORIES
10.5.2016

GOOD MORNING & NIGHT

New York

Tietokoneen kello näyttää 05.05 (Nycissä 22.05) ja vihdoin olisi aika ummistaa silmät 24 tunnin pystyssä olemisen jälkeen! Lento Nyciin meni onneksi todella mutkattomasti leffoja katsellen ja relaten. Nykyään näistä pitkistä lennoista ihan nauttii, kun wifi ei toimi ja voi keskittyä sataprosenttisesti kaikkiin elokuviin. Niin usein kotona tulee otettua se puhelin käteen kaiken kesken, jos esimerkiksi juoni menee hetkeksi tylsäksi. 

Pitkien tullijonojen ja autoruuhkien jälkeen päästiin hotellillemme keskustaan, jonka jälkeen suuntasimme suoraan dinnerille. Löysimme onneksi aivan ihanan italialaisen ravintolan hotellimme läheisyydestä. Raviolin ja punaviinilasin jälkeen oli noutaja kyllä paikalla. Meinasin nukahtaa istualtani pöytään. Nyt siis unta palloon, jotta huomenna olisi energiaa päivän ohjelmaa varten! 

//Good morning and good night! We made it to NYC safe and sound. I'm totally exhausted at the moment and I'm going to try and get some sleep now. We just had a really nice dinner after we arrived to the hotel, but nothing more. Everyone was just so ready to hit the bed. 

Tomorrow will be filled with events, so I need my rest. Talk to you later!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*