CATEGORIES
19.9.2017

CHINATOWN

New York

Chinatown, New York City.

New Yorkin kaupunginosista Chinatown oli minulle täysin tuntematon ennen tätä reissua, mutta ekojen päivien hotellimme 50 Bowery sijaitsi siellä, joten nyt tuli tämäkin alue nähtyä kunnolla! Chinatown on täysin erilainen muihin kaupunginosiin nähden, ja hetkeksi tuntui kuin olisin oikeasti astunut kokonaan uuteen maahan.

Tällä alueella parasta on mennä herkuttelemaan dim sumeilla, ja saimmekin muutamalta paikalliselta aivan loistavan vinkin Nom Wah Tea Parlor nimisestä ravintolasta, joka osoittautui täysin kehujen arvoiseksi paikaksi! Tämä oli myös yksi koko reissumme edullisimmista aterioista, joten todella iso peukku ravintolalle. 

Alueella on myös lukuisia muita hyviä itämaisia ravintoloita sekä hyvinvointipalveluita, kuten esimerkiksi hierontaa todella edullisesti. Kävimmekin sitten dim sumien jälkeen pikaisessa jalkahieronnassa, ja kruunasimme iltapäivämme The Good Sort terveyskahvilan sateenkaarikahveilla. Kyllä. Vain jenkeissä, mutta olipahan taas Instagram ystävällinen keksintö!

//Explored Chinatown for the first time and really liked it! If your in the neighborhood, get some amazing dim sums at Nom Wah Tea Parlor and than top it of with iced rainbow lattes from The Good Sort cafe right next door. You can also find super cheap and good massage places in this area. Perfect afternoon plan right?//

2 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*