CATEGORIES
19.9.2017

CHINATOWN

New York

Chinatown, New York City.

New Yorkin kaupunginosista Chinatown oli minulle täysin tuntematon ennen tätä reissua, mutta ekojen päivien hotellimme 50 Bowery sijaitsi siellä, joten nyt tuli tämäkin alue nähtyä kunnolla! Chinatown on täysin erilainen muihin kaupunginosiin nähden, ja hetkeksi tuntui kuin olisin oikeasti astunut kokonaan uuteen maahan.

Tällä alueella parasta on mennä herkuttelemaan dim sumeilla, ja saimmekin muutamalta paikalliselta aivan loistavan vinkin Nom Wah Tea Parlor nimisestä ravintolasta, joka osoittautui täysin kehujen arvoiseksi paikaksi! Tämä oli myös yksi koko reissumme edullisimmista aterioista, joten todella iso peukku ravintolalle. 

Alueella on myös lukuisia muita hyviä itämaisia ravintoloita sekä hyvinvointipalveluita, kuten esimerkiksi hierontaa todella edullisesti. Kävimmekin sitten dim sumien jälkeen pikaisessa jalkahieronnassa, ja kruunasimme iltapäivämme The Good Sort terveyskahvilan sateenkaarikahveilla. Kyllä. Vain jenkeissä, mutta olipahan taas Instagram ystävällinen keksintö!

//Explored Chinatown for the first time and really liked it! If your in the neighborhood, get some amazing dim sums at Nom Wah Tea Parlor and than top it of with iced rainbow lattes from The Good Sort cafe right next door. You can also find super cheap and good massage places in this area. Perfect afternoon plan right?//

2 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

  • minimalist

    Tulipa mieleen taannoinen NYCin reissumme ja Chinatownissa syöty illallinen (vai olikohan lounas). Tästä on jo vuosia aikaa mutta päädyttiin tosiaan johonkin ravintolaan keskelle Chinatownia, eikä ruoassa tosiaan ollut mitään moittimista – päinvastoin oltiin oikein tyytyväisiä – mutta laskutusepisodi on jäänyt mieleen. Mamma tuo meille laskun pyydettyä, johon on liimattu tarra “tip not included”. Kun hän laskee sen laskun pöydälle, naputtaa sormella sitä tarraa ja hokee “tip not included. TIP NOT INCLUDED!!” :D Toki Jenkeissä on tapana jättää aina tippiä mutta tuo oli jo huvittavaa. Jätettiin toki tippiä ja kaiveltiin vielä kolikotkin taskunpohjalta lisäksi. Tämä oli kyllä virhe, mamma erotteli siitä kaikki muistaakseni 25c pienemmät kolikot ja suurinpiirtein viskoi maahan. Ilmeisesti kolikkojen jättäminen ei ollut kosher. :D

    • Kira Kosonen

      Hahahhaha voin NIIN nähdä tämän episodin :D !!!