CATEGORIES
31.5.2017

ONE DAY IN MYKONOS

Mykonos

Mykonos Waterfront & Town

Upea upea Mykonos!! Odotin tätä kohdetta Santorinin ohella eniten kaikista paikoista, mutta se vielä ylitti odotukseni täysin. Niin sympaattisia sekä kauniita kujia joka puolella, joiden sokkeloissa eksyi täysin, mutta se ei kyllä haitannut yhtään. Joka kulman takaa paljastui vain toinen toistaan upeampia paikkoja. Ihanien pikkuputiikkien lisäksi Mykonoksen keskustasta löytyi myös todella high end ostosmahdollisuuksia ja olin jopa vähän ymmälläni, kun yhtäkkiä kulman takana oli mm. Louis Vuittonin liike. En jotenkin yhtään osannut odottaa sitä. 

Päivämme Mykonoksella kului näitä ihania katuja ihastellen ja kuvaten, jonka jälkeen menimme ystävän suosituksesta Belvedere hotelliin lounaalle. Tämä hotelli oli aivan mielettömän kaunis ja sieltä oli todella kivat näkymät keskustan alueesta. Ruoka oli myös taivaallista, joten suosittelen laittamaan tämän paikan ylös jos olet suuntaamassa Mykonokselle. Mielelläni myös asuisin joskus samaisessa hotellissa, mutta huoneiden hinnat olivat niin jäätäviä, että taitaa jäädä vain unelmaksi. 

Lounaan jälkeen kävelimme takaisin keskustan satama-alueelle, söimme päivän tokat jäätelöt (itsetehtyjä minipuikkoja!) ja kävimme vielä kahvilla rantabulevardilla ennen venetaksin ottamista takaisin laivaan. Aivan ihana päivä, joka kyllä herätti isosti matkakuumeen Mykonosta kohtaan. Voisin lähteä tänne vaikka samantien viikon lomalle, eli vaikka Mykonos onkin nyt ruksattu kohdelistaltani, niin suunnistan sinne varmasti vielä uudestaankin. 

//The gorgeous gorgeous Mykonos! What a lovely day we had here. Was simply magical getting lost in these beautiful alleys and just admiring the whole town. We had 10 hours in this place, but that was enough to make me fall in love with the place. Would definitely go there for a proper holiday again!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaana

  Ihanalta näyttää! :) Mykonokselle pitää kyllä joskus päästä. Viime kesänä Santorini vei sydämen ja epäilen, että samoin kävisi tämän saaren kohdalla. Miten tuolla muuten yleinen hintataso, ravintoloissa ym, ehdittekö saada siitä mitään käsitystä?

  • Kira Kosonen

   Santorini oli kans upea!! Siellä kävi vaan vähän huono tuuri, kun kaupunkiin änki 3 eri risteilyaluksen vieraat samaan aikaan :/ Aivan kamala kaaos. Se oli joku virhe, eikä siellä normaalisti ole niin paljon porukkaa kerralla.

   En valitettavasti ehtinyt saamaan oikein Mykonoksen tai edes Santorinin ravintoloista mitään kunnollista hintakäsitystä, koska tuo hotellin ravintola oli varmasti normaalia kalliimpi! Kuulemani perusteella Mykonos sekä Santorini ovat kuitenkin huomattavasti kalliimpia esimerkiksi Rodokseen verrattuna.