CATEGORIES
9.2.2014

Sawgrass Mills Mall

Miami

Yleensä shoppauspäivä on hyvä vaihtoehto silloin kun sataa, mutta aurinko on porottanut pilvettömältä taivaalta täällä joka päivä! Välillä tekee kuitenkin ihan hyvää pitää myös taukoa auringosta, joten lähdimme upeasta säästä huolimatta ajamaan kohti Sawgrass Mill -ostoskeskusta. Ostoskeskus sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Miamin rannasta.

Keskuksen pääovilta avautuu aluksi kävelykatu, joka on täynnä luksusbrändien outlet kauppoja. Micheal Kors, Gucci, Versace, Jimmy Choo, Valentino.. you name it! Liikkeet ovat ovat todella siistejä ja niistä ei missään tapauksessa paista perinteisten alemyyntien kaaosmaisuus. Vasta hintalappuja kurkkiessa nousee syke ylös, kun huomaat -40%, -50%, -60% ja -70% merkinnät unelmavaatteissasi.

Luksusbrändien jälkeen ovet avautuvat valtavaan halliin, josta löytää yli 300 merkkiliikettä, ja kyllä kaikki myös outlet -kauppoja. Jotta ymmärrät paikan tarjonnan ja laajudeen suosittelen kurkkaamaan tätä Sawgrasss Millin karttaa.

Kauppojen runsaudesta ja tarjonnasta huolimatta, vain kaksi kassia lähti mukaani. Pieni kenkäunelmani toteutu, kun löysin täydelliset Jimmy Choo klassikot -60% alennuksella. Kenkien lisäksi ostin Ralph Lauren for boys -liikkeestä pienet tuliaiset siskonpojilleni! Kyllä pojille. Tämä täti on kyllä niin innoissaan, kun perheeseen tulee kesällä toinen rasavilli.

Kävelimme alueella yhteensä 6 tuntia! Ihan kovasta treenistä kävi. Suosittelen ottamaan mukaan vesipullon ja redbullia energiatasojen ylläpitämiseksi. Sitä täällä tarvitaan! Jos nälkä iskee, niin alueelta löytyy ainakin amerikkalainen perheravintola Cheesecake Factory. Hulppeiden juustokakkujen lisäksi loistava ruokamenu ja salaattitarjonta.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*